corner
 • Randstad
 • Adjust Consulting
 • 32-40 uur per week
 • vast

Introductie

Ben je een netwerker en zoek je een commerciële rol waarin verbinden centraal staat? Kun je een klantenportefeuille zo beheren zodat je het maximale resultaat er uit haalt? Presteer jij op je best wanneer er duidelijke deadlines zijn? En behoort overtuigen tot één van jouw competenties? Welkom, dan ben jij onze nieuwe collega!


Adjust zoekt een Sales-/Accountmanager Publiek

Functie

Als Accountmanager Publiek ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze (advies)diensten op het gebied van inkoop- en contractmanagement voor onze Business Unit Publiek (denk aan toonaangevende opdrachtgevers als Waterschappen, ZBO’s, gemeenten, provincies, etc.). Je hebt de regie over het vullen van de salespipeline, signaleert kansen en weet deze om te zetten in klinkend resultaat. Daarbij werk je nauw samen met de afdeling matching, de Business Unit Manager Publiek en de afdeling marketing. Jij bent het gezicht van Adjust voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers en kent de wereld van advisering en arbeidsbemiddeling.

Of je nu vaak of weinig bij ons op kantoor bent: je bent onderdeel van ons team in Amstelveen. We zien je graag voor overleg, het uitwisselen van ervaringen en natuurlijk voor de bedrijfsuitjes. Van bierbrouwen in België tot tochten met een sloep over de Loosdrechtse plassen.

 • Je bent succesvol in het genereren van nieuwe klanten en het onderhouden/uitbouwen van bestaande relaties binnen het publieke domein;
 • Je adviseert, promoot en verkoopt de diensten van Adjust;
 • Je bent sociaal, vol humor en een sympathieke doorzetter;
 • Je bent een sterke gesprekspartner voor klanten en relaties en heb affiniteit met inkoop en contractmanagement;
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring als account- of salesmanager (ervaring binnen inkoop is een pre, net als ervaring binnen arbeidsbemiddeling);
 • Je hebt ervaring binnen het publieke domein;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als schrift.
[hours: 32-40 uur per week][type: vast][company: Adjust Consulting][location: Randstad]

Aanbod

Adjust is expert op het gebied van inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. We gaan altijd voor het beste resultaat voor de klant. Daarbij kijken we naar de impact van elk besluit, op zowel zakelijk als op menselijk vlak. Want winst is méér dan kostenbesparing alleen! Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk uitdagende projecten voor mooie opdrachtgevers. Met een team van ruim 40 collega’s lopen we voorop in de ontwikkelingen binnen de publieke en private sector.

Ga je bij ons aan de slag, dan kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en relevante ervaring, € 4.500,-/€ 5.500,-);
 • Auto, laptop, telefoon van de zaak en vergoeding voor internet thuis;
 • Flexibiliteit: je werkt op ons kantoor in Amstelveen, vanuit huis of bij de klant;
 • Volop opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • 25 vakantiedagen.

Sollicitatie

Nieuwsgierig? Of is het overduidelijk dat jij bij Adjust past? Mail dan je cv naar noortje.bruggeman@adjust.nl of bel voor meer info 06-58772895.

Het DNA van Adjust

Adjust is het beste, leukste en duurzaamste adviesbureau voor inkoop- en contractmanagement in Nederland.

Een inkoopadviesbureau dat stevig inzet op inkoop en contractmanagement voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Consultants bij Adjust zijn experts binnen hun vakgebied, weten alles van wet- en regelgeving en houden altijd oog voor mens en omgeving. Duurzaam en resultaatgericht te werk gaan kenmerkt de consultants van Adjust.

Adjust als werkgever in 90 seconden

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor een jobalert

Blijf op de hoogte van alle actuele vacatures.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Ontdek wat Adjust voor je kan betekenen en maak kennis met het bedrijf.

corner

Reader Interactions