corner
 • Nederland
 • Adjust Consulting
 • 32-40 uur per week
 • vast

Introductie

Durf jij out of the box te denken? Kun jij een klantenportefeuille zo beheren dat je er het maximale uit haalt? Ga je goed om met druk als opdrachtgevers en collega’s bepaalde eisen of deadlines stellen? En behoort overtuigen tot één van jouw competenties? Welkom, dan ben jij onze nieuwe collega!

Adjust zoekt een Accountmanager

Functie


Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze (advies)diensten voor alle 4 de Business Units (Bouw&Infra, Sociaal Resultaat, Publiek en Privaat) en ondersteunt daarbij het team van Business Unit Managers als het gaat om het vullen van de salespipeline. Jij bent het gezicht van Adjust voor onze opdrachtgevers en kent de wereld van arbeidsbemiddeling. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling marketing, matching en sales support.

En of je nu vaak of weinig bij ons op kantoor bent: je bent onderdeel van ons team in Amstelveen. We zien je graag voor overleg, ervaringen uitwisselen en natuurlijk voor de bedrijfsuitjes. Van bierbrouwen in België tot tochten met een speedboot over de Loosdrechtse plassen.

 • Je bent succesvol in het genereren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties;
 • Je gaat alle relevante evenementen af en geniet daarvan;
 • Je bent communicatief sterk, sociaal, vol humor en een sympathieke doorzetter;
 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring als Accountmanager (ervaring binnen inkoop is een pre, net als ervaring met arbeidsbemiddeling);
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Aanbod

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten. Samen met ruim 40 collega’s die vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de publieke en private sector.
Ga je bij ons aan de slag, dan kun je rekenen op:

 • Een prima salaris;
 • Auto, laptop, telefoon van de zaak en vergoeding voor internet thuis;
 • Flexibiliteit: je werkt op ons kantoor in Amstelveen, vanuit huis of bij de klant;
 • Volop opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • 25 vakantiedagen.

[hours: 32-40 uur per week]
[type: vast]
[company: Adjust Consulting]
[location: Heel Nederland]

Sollicitatie

Nieuwsgierig? Of is het overduidelijk dat deze baan bij jou past? Mail dan je cv naar noortje.bruggeman@adjust.nl of bel voor meer info 06-58772895.


Het DNA van Adjust

Adjust is het beste, leukste en duurzaamste adviesbureau voor inkoop- en contractmanagement in Nederland.

Een inkoopadviesbureau dat stevig inzet op inkoop en contractmanagement voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Consultants bij Adjust zijn experts binnen hun vakgebied, weten alles van wet- en regelgeving en houden altijd oog voor mens en omgeving. Duurzaam en resultaatgericht te werk gaan kenmerkt de consultants van Adjust.

Adjust als werkgever in 90 seconden

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor een jobalert

Blijf op de hoogte van alle actuele vacatures.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Ontdek wat Adjust voor je kan betekenen en maak kennis met het bedrijf.

corner

Reader Interactions