Adjust
icon-arrow-right

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust. Jill heeft zich drie maanden geleden aangesloten bij het team Sociaal Domein en heeft sindsdien een waardevolle bijdrage geleverd als contractmanager.

Image

1.Hoe ervaar je tot nu toe de werkomgeving bij Adjust, en wat heeft je ertoe gebracht om bij ons team te komen?

De werkomgeving bij Adjust ervaar ik als ondersteunend en persoonlijk. Het karakter van het team Sociaal Domein gaf me het gevoel echt gewaardeerd te worden als individu. Deze persoonlijke benadering, in combinatie met mijn eerdere werkervaring binnen het sociaal domein, heeft me ertoe gebracht bij Adjust te willen werken. Mijn team hecht veel waarde aan samenwerking en kennisdeling, wat bij Adjust echt een onderdeel van de werkcultuur is.

2. Kun je vertellen over je huidige opdracht binnen het sociaal domein bij Adjust? Welke specifieke taken en verantwoordelijkheden omvat deze opdracht en wat motiveert je het meest om hieraan te werken?

Momenteel vervul ik de rol van interim contractmanager Jeugd bij de serviceorganisatie Jeugd Zuid Holland Zuid. Mijn taken omvatten onder andere het relatiemanagement met jeugdhulp-aanbieders voor 10 gemeenten. Ik bewaak contractuele afspraken en monitor doelstellingen, waarbij het vinden van oplossingen die zowel aanbieders, gemeenten als jeugdigen ten goede komen mij enorm motiveert.

3. Zijn er binnen Adjust opvallende initiatieven die je al hebt opgemerkt en waar je enthousiast over bent in termen van hun impact op het sociaal domein?

Binnen het contractmanagement valt het gebruik van de CATS CM-methodiek op, waar ik recent mee ben gestart. Adjust heeft hierin echt zijn expertise. Daarnaast organiseren we binnen het team sociaal domein regelmatig kennissessies om marktontwikkelingen te bespreken en hierop in te spelen.

4. Kun je een uitdaging binnen het sociaal domein beschrijven die je hebt meegemaakt en hoe je die hebt aangepakt? Wat waren de belangrijkste lessen die je uit deze ervaring hebt geleerd?

Zeker, de uitdagingen liggen voornamelijk in de hervormingen binnen de jeugdzorg. De groeiende inzet van jeugdzorg vergt meer middelen, maar de budgetten zijn beperkt. Het vinden van een balans hierin is echt een uitdaging voor de komende jaren. Wat ik hieruit heb geleerd, is dat creativiteit en samenwerking essentieel zijn. Soms moeten we buiten de gebaande paden denken om toch de juiste zorg te kunnen bieden. Het belang van effectieve communicatie en flexibiliteit is hierbij cruciaal

5. Wat inspireert je het meest in het werken binnen het sociaal domein, en welk advies zou je anderen willen geven die overwegen om zich bij Adjust of in deze sector aan te sluiten? 

Wat mij aantrekt binnen het werken in het sociaal domein, en dan voornamelijk in mijn gebied de Jeugdhulp, is het feit dat je niet zozeer bezig bent met alleen maar producten, maar met mensen. Je koopt diensten in met het oog op het welzijn van anderen. Ik zie mezelf niet werken in een andere sector. Binnen het sociaal domein gebeurt er zoveel, het is echt een dynamische omgeving. Wat betreft mijn advies voor anderen: Adjust heeft echt de expertise in huis binnen het sociaal domein en biedt een ondersteunend en persoonlijk werkklimaat. Als je overweegt om je bij ons of in deze sector aan te sluiten, zou ik zeggen: ga ervoor!

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Isabella Vermeulen

Officemanager

laatste ontwikkelingen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom

Contractmanagement – voorkom verrassingen!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan