corner Banner

5 vragen aan: Nathalie Koopman

Om de week vuren we vijf vragen af op een inkoopconsultant of medewerker van Adjust. Deze week is Nathalie aan de beurt. Aan wat voor soort projecten werk jij bij Adjust? Hoe helpt Adjust om jouw ambities waar te maken? Bekijk snel de video!

1. Waarom heb je voor Adjust gekozen?

De combinatie van persoonlijke ontwikkeling, diversiteit van de opdrachten en een ontspannen sfeer is waarom ik voor Adjust heb gekozen.

2. Kun je aangeven aan wat voor soort projecten je werkt?

Een vliegende start bij Adjust betekent direct aan de slag voor de klant. Zo heb ik de eerste 10 weken van mijn dienstverband direct mogen meedraaien in een projectteam voor het schrijven van een driejarig inkoopstrategieplan voor één van onze klanten. Daarnaast heb ik in diezelfde periode een benchmark gedaan en contracten afgesloten voor andere opdrachtgevers. Daarna ging ik fulltime aan de slag bij een opdrachtgever om hen te ondersteunen op het gebied van inkoop en de ontwikkeling van strategische partnerships.

3. Hoe word je begeleid bij deze opdrachten?

Wekelijks staan er calls ingepland om de voortgang te bespreken en daarnaast staan zowel de business unit manager als andere collega’s voor je klaar wanneer je vragen of advies nodig hebt.

4. Wat kun je zeggen over de cultuur bij Adjust?

De bedrijfscultuur binnen Adjust heb ik ervaren als informeel, korte lijnen en gelijkwaardige behandeling. Een sfeer waarin je iedereen om ondersteuning kan vragen, variërend van directe collega’s uit de business unit tot aan de directie.

5. Hoe helpt Adjust jou om jouw ambities waar te maken?
Adjust biedt mij niet alleen ruimte voor het opdoen van werkervaring, maar geeft ook ruim voldoende handvatten om je kennis naar een hoger niveau te tillen: zowel binnen de organisatie via de Adjust Academy, als door middel van externe opleidingen zoals Nevi 1 en Nevi 2.

Adjust Consulting B.V.

Kenniscentrum

Interessant? Deel dit artikel!

Lees verder in ons kenniscentrum

No items found