Adjust
icon-arrow-right

5 vragen aan: Sabrina Vermeulen

5 vragen aan: Sabrina Vermeulen

Image

Om de week vuren we vijf vragen af op een inkoopconsultant of medewerker van Adjust. Deze week is Sabrina aan de beurt. Hoe werk jij binnen jouw team aan kennisontwikkeling? Wat vind jij sterk aan de aanpak van Adjust bij de begeleiding van aanbestedingen? Bekijk snel de video!

1. Hoe werk jij binnen jouw team aan kennisontwikkeling?

Kennisontwikkeling bij Adjust begint bij het Persoonlijk Ontwikkelingsplan en het POP-gesprek dat we met iedere consultant voeren. Dit is een doorkijkje over twee jaar waarin we werken aan de ambities van de consultants. Ook maken we veel gebruik van zogenaamde tandemconstructies waarin junior of medior medewerkers gekoppeld worden aan een senior consultant, om samen mooie projecten op te pakken en ervaring in de praktijk op te doen. Opdrachtgevers worden hier ontzettend blij van en het is ook nog eens goed voor de teamdynamiek binnen Adjust.

 2. Doet Adjust ook nog iets aan kennisontwikkeling door opleidingen en trainingen?

Adjust biedt consultants de mogelijkheid om externe geaccrediteerde opleidingen te doen, zoals aanbestedingsrecht of Nevi 1 en 2. Daarnaast heeft Adjust een eigen Academy waarin externe trainers of eigen senior consultants trainingen en cursussen geven aan de junior en medior consultants van Adjust. Ook stimuleren we het bezoeken van netwerkbijeenkomsten en seminars.

 3. Wat vind jij sterk aan de aanpak van Adjust bij de begeleiding van aanbestedingen?

De consultants van Adjust brengen niet alleen kennis van het aanbestedingsproces, maar zijn ook in staat om inhoudelijk te kunnen bijdragen, doordat Adjust veel specialismen in huis heeft. Opdrachtgevers vinden het ontzettend fijn dat ze ook voor inhoudelijke vragen gebruik kunnen maken van de consultants van Adjust. Een goed voorbeeld is het aanbestedingstraject voor het onderhoud van een aantal parkeergarages dat we momenteel aan het voorbereiden zijn voor een grote gemeente. Binnen dit traject hebben we de vakinhoudelijke inkoopkennis meegebracht, maar tevens een specialist op het gebied van techniek en onderhoud aan het project kunnen koppelen. Een mooi voorbeeld van een consultancy-achtige opdracht.

 4. Hoe zit het met de kennis over jurisprudentie bij Adjust?

Adjust heeft veel collega’s in dienst met een juridische achtergrond en die kennis en kunde gebruiken we bij onze trajecten en inkoopadviezen. Tenminste 4x per jaar houden we binnen Adjust jurisprudentiesessies waardoor alle collega’s op de hoogte blijven van actuele jurisprudentie.

5. Naar wat voor mensen ben jij op zoek ter versterking van jouw team?

We zijn bij Adjust altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Een grote dosis nieuwsgierigheid en de lat graag hoog leggen daar waar het gaat om scherp krijgen van vraagstukken van een opdrachtgever. Doorvragen, willen snappen en anders onderzoeken. Geen ja-knikkers, maar kritisch opbouwend. Gezellige collega’s die het leuk vinden in samen te werken in teamverband.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Noortje Bruggeman

Manager HR

laatste ontwikkelingen

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

Author
door Isabella Vermeulen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan