Adjust
icon-arrow-right

Adjust breidt dienstverlening uit door overname Inkada

Consultancybureau Adjust Consulting B.V. heeft haar dienstverlening uitgebreid door de overname van Inkada per 19-09-2022. Hiermee versterkt zij haar kwalitatieve marktpositie in de publieke sector.

Image

Adjust Consulting

Adjust is hét authentieke bureau voor inkoop en contractmanagement dat door specialisaties klant- en maatschappelijke impact maximaliseert. Advies geven ze met hart, ziel en geweten, zodat zij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit doen ze vanuit de kernwaarden menselijk & zakelijk. De ervaren consultants zijn expert binnen hun vakgebied & weten alles van wet- en regelgeving. Zij hebben oog voor mens & omgeving, focussen zich voortdurend op resultaat en het vinden van duurzame oplossingen op het gebied van inkoop en projectmanagement.

Inkada

Inkada is een onafhankelijk inkoopadviesbureau met oog voor detail en service. Zij begeleiden en adviseren bij (Europese) aanbestedingen, voeren kwaliteitsmetingen uit, bieden ondersteuning bij contractbeheer, geven inkoopadvies en ontzorgen opdrachtgevers bij het beheer van Dynamische Aan-koopsystemen. Het Inkada-team bestaat uit zeer betrokken medewerkers met elk hun eigen kennis, ervaring en specialisatie.

Samen excelleren

Inkada is niet alleen een aanvulling op & verbreding van de dienstverlening van Adjust; het is meer dan dat. De samenwerking zorgt voor een brede basis en kwalitatief hoge kennis op het gebied van inkoop, contractmanagement en Europees aanbesteden. Daarnaast is het ook fijn om een locatie in het oosten van het land te hebben: voor zowel de consultants als klanten van Adjust en Inkada in die regio. Inkada zal haar dienstverlening op dezelfde wijze blijven voortzetten.

“Door onze persoonlijke werkwijze en inhoudelijke expertise zijn wij een perfecte aanvulling op de dienstverlening van Adjust. Naast het uitvoeren van (Europese) aanbestedingstrajecten, vullen wij de dienstverlening aan met onze kwaliteitscontroles en contractbeheer.”, aldus Willem Maassen van den Brink, voormalig eigenaar van Inkada. Hij zal in de nieuwe setting aanblijven als directeur/projectleider Inkada en in die rol toetreden tot de directie van Adjust Consulting B.V.

Guido Winnink, algemeen directeur van Adjust, zegt over de deal: “Adjust heeft de ambitie om hét toonaangevende bureau in Nederland te zijn op gebied van inkoop en contractmanagement. Inkada is een kwalitatieve toevoeging aan onze dienstverlening en versterkt onze positie in het publieke domein in de breedste zin. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s van Inkada.”

Het is niet de eerste overname die Adjust doet. Het snelgroeiende Adjust nam drie jaar geleden ook al Motive Talent over, dé opleider en leverancier van inkooptalent.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Noortje Bruggeman

Manager HR

laatste ontwikkelingen

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

Author
door Isabella Vermeulen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan