Adjust
icon-arrow-right

Adjust breidt dienstverlening uit door overname Inteon

Consultancybureau Adjust Consulting B.V. breidt haar dienstverlening opnieuw uit, nu door de overname van Inteon per 21-11-2023. Hiermee bundelen zij hun kennis op gebied van inkoop, contractmanagement en facilitair management binnen zorg en welzijn.

Image

Adjust en Inteon gaan samen verder!

De adviesbureaus Adjust en Inteon bundelen hun ruime kennis van en ervaring met de vakgebieden inkoop, contractmanagement en facilitair management en gaan samen verder. Hierdoor ontstaan significante voordelen voor hun  relaties én gelijktijdig mooie ontwikkel-, en doorgroeikansen voor hun consultants.

 

Adjust Consulting, Amstelveen

Adjust is sinds 2003 hét authentieke bureau voor inkoop en contractmanagement. Adjust won tot nu toe al 9 keer de FD Gazellen Award en staat voor het tweede jaar op rij in de Top 250 groeibedrijven van de Erasmus Centre for Entrepreneurship. Adjust is de absolute expert op inkoop en contractmanagement met ruim 200 medewerkers. Adjust ondersteunt organisaties om kritisch naar hun eigen proces te kijken, geeft advies bij complexe vraagstukken en neemt graag verantwoordelijkheid voor de uitvoering. De consultants van Adjust acteren met hart, ziel en geweten en zoeken voortdurend de juiste balans tussen zakelijk en menselijk, met oog voor de wereld om ons heen. Zo brengt Adjust waarde in de meest brede zin van het woord: waarde voor de organisatie, de mensen, en de wereld om ons heen.

Adjust werkt voor ambitieuze organisaties die net als zij, een verantwoordelijkheid voelen die verder gaat dan enkel waarde uitgedrukt in economische waarde.

 

Inteon

Inteon richt zich sinds 2004 als adviesbureau primair op de sector zorg & welzijn. Inteon focust zich op de facilitaire-, en inkoopprocessen van haar opdrachtgevers. Inteon ziet dat de bedrijfsvoering binnen de sector vaak beter, slimmer georganiseerd kan worden. Inteon wil daadwerkelijk bijdragen aan het toekomstbestendig (in)richten van de zorg en voegt denkkracht, inventiviteit en daadkracht toe.  “Samen werken aan goed leven met zorg”!

 

Adjust wordt 100% eigenaar van Inteon. De huidige partners van Inteon, Alger Vissers en Roy Martini, blijven in de nieuwe setting verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Adjust en Inteon opereren naast & met elkaar en blijven zich richten op hun eigen markt. In de gezamenlijkheid worden nieuwe proposities ontwikkelt, netwerken verbonden en consultants opgeleid.

 

Guido Winnink zegt hierover: “Adjust werkt als kennisbureau op het gebied van inkoop en contractmanagement vanuit op ‘kennisdomein-gerichte teams’ aan opdrachten door heel Nederland. Door het samengaan met Inteon voegen wij daar een team met diepgaande kennis binnen de zorgsector aan toe. Die kwaliteitsfocus en de oprechte ambitie om te helpen bij  “goed leven met zorg”, spreken enorm aan en passen bij de maatschappelijke ambities van Adjust. Ik kijk dan ook enorm uit naar de samenwerking.”

 

Zowel Inteon alsook Adjust beschikken over consultants en interim professionals met jarenlange ervaring binnen de branche en veel kennis van hun vakgebied. Waarbij samen met de opdrachtgevers wordt gestreefd naar een optimaal resultaat. Alger Vissers zegt over de samenwerking: “Al vanaf het eerste moment was duidelijk dat partijen sterk aanvullend zijn op elkaar. De beide intenties, visies en denkwijzen sluiten goed op elkaar aan. Samen willen we het verschil blijven maken!”

 

Het is niet de eerste overname die Adjust in korte tijd doet. Het snelgroeiende Adjust nam in 2019 Motive Talent over, dé opleider en leverancier van inkooptalent. Eind 2022 werd Inkada onderdeel van Adjust, begin 2023 werd Emeritor Procurement Services overgenomen en recent nog werden de bedrijven InkoopMeesters, InhuurMeesters en DasMakkelijk toegevoegd aan de Adjust Group.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Noortje Bruggeman

Manager HR

laatste ontwikkelingen

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

Author
door Isabella Vermeulen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan