corner Banner

Per 1 juli 2020 is Ruud van Es als CCO toegetreden tot de directie van Adjust Consulting. Samen met Guido Winnink, Wiebe van der Weerd en Joris Schillemans staat hij hiermee aan het roer van het inkoopadviesbureau en haar dochteronderneming Motive. De organisaties richten zich op inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering, zowel in de private als publieke sector, waarbij Motive een hoogwaardig traineeship biedt voor startende inkopers. Met de benoeming van Ruud wordt er meer ruimte gecreëerd voor verdere groei van de organisatie en versterking van de marktpositie.

Ruud van Es was al langere tijd betrokken als interim adviseur van de directie van Adjust en Motive. Voorheen was hij o.a. CCO bij Livewords, voorheen Concorde (het grootste tolk- en vertaalbureau van Nederland) en Regionaal directeur Benelux bij Top Employers Institute (de internationale autoriteit voor de erkenning van goed werkgeverschap). Recentelijk werkte hij als consultant en coach bij Performance Matters, een coaching- en trainingsorganisatie gericht op leiderschapsontwikkeling.

Naast zijn rol als CCO, zal Ruud zich richten op de ontwikkeling van de interne staforganisatie. Ruud:

“Ik heb Adjust leren kennen als een lerende en inhoudelijk gedreven organisatie, waarbij het resultaat van de klant leidend is. Adjust heeft zich de afgelopen 17 jaar ontwikkelt tot een solide bedrijf, dat doet wat het beloofd. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat Adjust en Motive veel aandacht geven aan de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers. Daardoor behalen zowel onze klanten als onze medewerkers de beste resultaten.”

Guido Winnink, algemeen directeur van Adjust en Motive: “Met Ruud aan boord bouwen wij aan verdere groei en aan de doorontwikkeling van de organisatie en onze ruim 65 medewerkers. Met zijn brede ervaring op het gebied van sales, marketing en HRM ben ik ervan overtuigd dat hij de organisatie naar een nog hoger niveau kan tillen, zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Adjust Consulting B.V.

Kenniscentrum

Interessant? Deel dit artikel!

Lees verder in ons kenniscentrum

No items found