Adjust
icon-arrow-right

Adjust Consulting breidt uit en neemt Motive over

Motive wordt onderdeel van Adjust Consulting. Hiermee versterkt Adjust haar specialistische positie in de inkoopmarkt en zet nog meer in op kwaliteit binnen inkoop door snelle ontwikkeling van inkopers.

Image

Persbericht
Datum: 12 november 2019

Adjust Consulting breidt uit en neemt Motive over

Adjust is een inkoopadviesbureau met 60 professionals dat sinds de oprichting in 2003 stevig inzet op kwaliteit, kennis en kunde voor overheden en bedrijfsleven. Adjust heeft vier gespecialiseerde teams: Bouw & Infra, Sociaal domein, Publiek bedrijfsvoering en Privaat. Adjust heeft de ambitie om inkoop te professionaliseren door hoogwaardige en praktische adviezen te geven. Dit doen zij onder andere door de inzet van geavanceerde tools, consultants met robuuste ervaring en een gedegen projectmanagement.

Over Motive

Motive heeft een hoogwaardig inkooptraineeship dat startende inkopers in staat stelt om direct op medior niveau te acteren. Dit is mogelijk door een strenge selectie en zeer intensieve coaching van de Talenten op zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Talenten voeren opdrachten uit voor opdrachtgevers in de zorg, binnen het publieke domein en het bedrijfsleven. Na twee jaar verlaten de Talenten Motive om bij andere werkgevers hun inkoopcarrière voort te zetten. Doelstelling van Motive is een bijdrage te leveren aan het professionaliseren van inkoop, door het opleiden van zelfbewuste inkopers.

Directie

Guido Winnink, Algemeen Directeur Adjust: ”Als Adjust hebben wij de ambitie om het beste, leukste en duurzaamste adviesbureau voor inkoop en contractmanagement in Nederland te zijn. Wij zijn dan ook blij dat we met de overname van Motive het beste opleidingsprogramma voor inkopers in huis halen. De 10 talenten van Motive worden, naast inzet bij de huidige Motive klanten, ook ingezet op consultancy opdrachten van Adjust. Ook krijgen Talenten de ondersteuning van de aanbestedingsjuristen en senior consultants van Adjust, waardoor hun ontwikkeling nog verder versnelt.”

Meer informatie

Adjust en Motive hebben de intentie om 1 december de overname afgerond te hebben. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Adjust Consulting via info@adjust.nl.

Adjust Consulting en Motive: samen vooruit met inkoop!

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Noortje Bruggeman

Manager HR

laatste ontwikkelingen

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

Author
door Isabella Vermeulen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan