Adjust
icon-arrow-right

Bob de Waard: nieuwe consultant bij Adjust

Tijdens mijn opleiding Facility Management aan De Haagse Hogeschool is mijn interesse voor inkoop ontstaan.

Image

Hallo allemaal, mijn naam is Bob de Waard en ik ben nieuw bij Adjust Consulting. Ik zal mij daarom kort voorstellen; ik ben gestart per 1 december 2020 in de rol van inkoopconsultant in het publieke domein.

Tijdens mijn opleiding Facility Management aan De Haagse Hogeschool is mijn interesse voor inkoop ontstaan. Er zijn tal van manieren om met behulp van inkoop meerwaarde te creëren voor organisaties en dat intrigeert mij. Een voorbeeld hiervan was tijdens mijn afstudeeronderzoek bij het Inkoop uitvoeringscentrum van Dienst Justitiële Inrichtingen. Er werd een nieuw inkoopbeleid opgesteld dat meer impact zou moeten gaan hebben op organisatiedoelstellingen met behulp van de afdeling inkoop. De grootste verandering was dat bij de inkoop van nieuwe producten, diensten en leveringen er een zo groot mogelijke bijgedrage moet worden geleverd aan de re-integratie van gevangenen, zodat recidive zo veel mogelijk wordt beperkt. Een toepasselijk voorbeeld hiervan is om bij de inkoop van schilderwerk gevangenen te betrekken en eventueel te certificeren zodat ze na de gevangenisstraf meteen aan het werk kunnen als schilder. Dit inspireerde mij om verder te gaan binnen het inkoopvak.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met koken, lezen, bordspellen spelen, wielrennen, reizen en natuurwandelingen maken.

Werken bij Adjust spreekt mij aan omdat ik veel ervaring kan opdoen en kan leren door te werken bij verschillende organisaties. Hierdoor kan ik mij goed en snel ontwikkelen en ook het beste nagaan welk gebied binnen inkoop mij het meeste interesseert. Mijn expertise ligt met name binnen de publieke sector op het gebied van het begeleiden van aanbestedingen voor leveringen en diensten, en ben dus ruim inzetbaar.

Meer weten over mijn werk bij Adjust en wat ik voor jouw organisatie zou kunnen betekenen op het gebied van inkoop en contractmanagement? Dan kom ik graag met je in contact, mijn email adres is: bob.de.waard@adjust.nl 

Verder praten over interim management? Neem voor meer informatie contact met ons op.

laatste ontwikkelingen

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

Author
door Isabella Vermeulen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan