Adjust
icon-arrow-right

Even voorstellen: Eveline Bos

Even voorstellen: Eveline Bos

Image

Eveline is gestart als Recruitment & Matching specialist bij Adjust!

Hoi, even voorstellen! Ik ben Eveline Bos, 34 jaar oud en vanaf 2 maart ben ik bij Adjust gestart als Recruitment & Matching specialist. Hierbij zal ik mij in eerste instantie vooral richten op het bemiddelen van zzp’ers op uitdagende opdrachten. Hiernaast zal ik actief de procedures en systemen optimaliseren betreffende recruitmentvraagstukken.

Na mijn HBO studie Human Resource Management te hebben afgerond, ben ik recruitment consultant, recruitment coördinator Europa en fieldmanager geweest binnen de IT consultancy en elektrotechniek. De wereld van inkoopconsultancy is voor mij dus een nieuwe wereld om te ontdekken!

Wie ben ik buiten werk? In het mooie Amstelveen opgeroeid en na 10 jaar in hartje Amsterdam gewoond te hebben ben ik, samen met mijn vriend, twee jaar geleden weer naar Amstelveen verhuisd. Een bescheiden nerd mag je mij wel noemen, alles wat met (duurzame) techniek en STAR WARS te maken heeft interesseert mij. Een combinatie van krachttraining, cross fit en zwemmen vullen dikwijls mijn avonden. Alsmede mijn recent gestarte trainingen als Valkenier in de weekenden.

Ik heb enorm veel zin om bij Adjust mooie ontwikkelingen en resultaten neer te zetten! Kennismaken? Ik ben bereikbaar op 06 46 07 23 66 of via eveline.bos@adjust.nl.

Tot snel!

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Eveline Bos

Resource Manager

laatste ontwikkelingen

Samenwerking Adjust en Coolset

Author
door Wiebe van der Weerd

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust

Author
door Noortje Bruggeman

Adjust breidt dienstverlening uit door overname Inteon

Author
door Noortje Bruggeman
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan