Adjust
icon-arrow-right

Even voorstellen: Lorenzo Sloof

Even voorstellen: Lorenzo Sloof

Image

Hoi, even voorstellen! Ik ben Lorenzo Sloof, 23 jaar oud en vanaf 1 oktober gestart bij Adjust als inkoopadviseur. Het fijne aan Adjust is dat zij op elk gebied expertise in huis hebben, zowel privaat als publiek. Het liefst wil ik in alle keukens een kijkje nemen, maar mijn passie en ambitie ligt in de Infra sector. Het is dan ook mijn doel om mijzelf in deze richting verder te ontwikkelen.

Voorheen ben ik werkzaam geweest bij Profource, een consultancybureau gericht op Finance en IT. Hier heb ik mooie en leerzame opdrachten bij het Openbaar Ministerie en Dienst Justitiële inrichtingen mogen vervullen. Ik heb hier veel kennis opgedaan over het P2P proces. Echter wil ik me graag nog verder ontwikkelen en verdiepen in de inkoopwereld en daardoor kwam ik bij Adjust terecht.

Wie ben ik buiten het werk? Ik ben opgegroeid in het kleine dorp Moerkapelle. Sinds maart heb ik samen met mijn vriendin de sleutels van ons huis gekregen in, uiteraard, Moerkapelle. Voetbal is een grote passie van mij, deze sport beoefen ik bij de dorpsclub. Hier is, naast de wedstrijd, ook de derde helft erg belangrijk! Verder vind ik het prachtig om Formule 1 te kijken en alles wat met autosport te maken heeft. Naast de sportliefhebberij kan ik ook een hele middag naar National Geographic kijken als het programma ‘Massive Engineering Mistakes’ op tv is. Misschien is hier de voorliefde voor de infra wereld ontstaan :).

Ik heb ontzettend veel zin om mezelf te gaan ontwikkelen bij Adjust en mooie projecten te begeleiden.

Meer weten over mijn werk bij Adjust en hoe we u kunnen helpen op het gebied van inkoop en contractmanagement? Ik ben bereikbaar via lorenzo.sloof@adjust.nl.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

laatste ontwikkelingen

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

Author
door Isabella Vermeulen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan