corner Banner

Even voorstellen: Menno Dijkstra

Menno Dijkstra is gestart als senior inkoop consultant/contractmanager bij Adjust!

Ik ben Menno Dijkstra en woon in Deventer waar ik net een nieuw huis heb laten bouwen. In maart 2019 ben ik daar samen met mijn vrouw en mijn twee tiener-dochters in getrokken.

Met veel plezier heb ik in Groningen rechten gestudeerd en ben daarna als bedrijfsjurist het inkoopvak ingestapt. Als aanbestedingsjurist groeide ik door in verschillende (inkoop)rollen. Zo heb ik als inkoopmanager en contractmanager gewerkt en heb ik als projectleider (tijdelijk) een contractmanagement afdeling en een tactische inkoopafdeling opgezet en aangestuurd.

Zo zijn Inkoop en Aanbesteden vanaf het begin van mijn carrière altijd de rode draad geweest. Ik heb veel gedaan op het gebied van contractenrecht, aanbestedingsrecht, inkoop, contractmanagement en inkoopmanagement.

En nu ben ik als senior inkoop consultant/contractmanager in dienst bij Adjust.

Ik ben van mening dat hard werken en hard lachen goed samen gaan. Sfeer, gezelligheid en samenwerken horen daar bij. In mijn werk vind ik het een uitdaging om een creatieve oplossing te zoeken en ik onderhandel bij voorkeur probleemoplossend. Daarbij maak ik afspraken zo eenvoudig en duidelijk mogelijk. Ik ben loyaal en ik kijk altijd naar het overkoepelende belang, waarmee ik streef naar een optimale oplossing voor mijn opdrachtgever. Tenslotte vind ik het belangrijk dat een vraagstuk pragmatisch wordt opgepakt. Regels zijn regels maar deze moeten het organisatiebelang zo weinig mogelijk in de weg zitten.

Ik heb er zin in!!

Mocht je nu vragen hebben neem dan gerust contact met me op: menno.dijkstra@adjust.nl

Adjust Consulting B.V.

Kenniscentrum

Interessant? Deel dit artikel!

Lees verder in ons kenniscentrum

No items found