Adjust
icon-arrow-right

Nieuwe CFO voor Adjust Consulting B.V.

PERSBERICHT: Nieuwe CFO voor Adjust Consulting B.V.

Image

Met groot enthousiasme kondigt Adjust Consulting B.V. de benoeming aan van Eelco Bruinsma als de nieuwe Chief Financial Officer (CFO). Deze strategische aanwinst voor het managementteam van Adjust markeert een spannende nieuwe fase in de groei en professionalisering van het bedrijf.

Eelco Bruinsma brengt meer dan 25 jaar ervaring in financieel management bij toonaangevende bedrijven met zich mee. Zijn expertise in financiële planning, strategische investeringen en risicobeheer zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van Adjust.

Deze benoeming komt op een cruciaal moment in de geschiedenis van Adjust. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt en ziet de noodzaak om het managementteam te versterken om deze groei te ondersteunen en toekomstige groei te bevorderen. Het managementteam van Adjust heeft er het volste vertrouwen in dat Eelco Bruinsma de juiste persoon is om deze doelen te bereiken.


Eelco Bruinsma, CFO Adjust

“Eelco Bruinsma brengt een schat aan ervaring en kennis met zich mee die perfect aansluit bij de fase waarin Adjust zich nu bevindt,” aldus Guido Winnink, Algemeen Directeur. “Wij kennen Eelco uit het verleden. Zijn bewezen vermogen om bedrijfsgroei te stimuleren en financiële stabiliteit te waarborgen, zal ons in staat stellen om nog meer te focussen op innovatie en het uitblinken in onze dienstverlening aan onze klanten.”

In zijn rol als CFO zal Eelco Bruinsma zich richten op het versterken van de financiële gezondheid van Adjust, het optimaliseren van de bedrijfsstrategie en het helpen leiden van de onderneming naar haar volgende groeifase. Met de benoeming van Eelco Bruinsma als CFO van Adjust, is het bedrijf klaar om haar groei en professionalisering voort te zetten en te werken aan het uitbreiden van hun dienstverlening naar nieuwe markten en sectoren.

“Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de toekomstige groei en professionalisering van Adjust,” zegt Eelco Bruinsma. “Het is een bedrijf dat zich in een mooie fase van ontwikkeling bevindt en ik ben vereerd om deel uit te maken van dit dynamische team.”

Adjust is een inkoop- en contractmanagement-adviesbureau, opgericht in 2003. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, kennis & kunde en professionaliteit en beschikt daarom over een team van hoogopgeleide en ervaren professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. Het bedrijf heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner die klanten op maat gemaakte oplossingen biedt om hun inkoop- en contractmanagementprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen.

 

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Noortje Bruggeman

Manager HR

laatste ontwikkelingen

5 vragen aan Jill Thoen, contractmanager bij Adjust.

Author
door Isabella Vermeulen

Contractmanagement in het Sociaal Domein bij de gemeente

Author
door Berry Plugge

Rechtmatigheid van de uitgaven: slimme analyse biedt inzicht!

Author
door Ronald Vroom
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan