corner Banner

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen met behulp van onze aanpak, neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI) vormt een krachtig instrument om belangrijke duurzaamheiddoelstellingen te bereiken. Het inzetten van je inkoopvolume versnelt de transitie naar een Circulaire Economie. Daarom hebben PHI Factory en Adjust de handen ineengeslagen met als doel complementair samenwerken: PHI als expert op het gebied van de circulaire economie en MVI en Adjust als inkoopexpert.

Of het nu gaat om het opstellen van een duurzaam Inkoopbeleid, de begeleiding van aanbestedingen of andere inkoopgerelateerde projecten. Samen helpen we jouw organisatie bij maatschappelijk verantwoord inkopen, zodat wij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Onze gezamenlijke aanpak is onderstaand uitgewerkt en geeft een mooi overzicht van de producten en diensten.

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen met behulp van onze aanpak, neem dan contact met ons op.

Quote Menno:

“Het is ontzettend gaaf dat we deze samenwerking nu met iedereen kunnen delen. Naast onze expertise gebieden, vullen ook onze werkwijzen elkaar goed aan: de analytische en adviserende kant van Adjust gecombineerd met het creatieve en innovatieve proces van PHI. We leren hierin continu van elkaar. Een mooie samenwerking met de leukste en beste mensen voor een betere wereld van morgen.”

Menno Popijus
menno.popijus@adjust.nl

Menno Popijus

Inkoop consultant

Interessant? Deel dit artikel!

Lees verder in ons kenniscentrum

No items found