Adjust
icon-arrow-right

Aanbesteding accountantsdiensten voor het Voedingscentrum

Aanbesteden (en vooral Europees aanbesteden) is niet iets wat organisaties graag doen, zeker niet als de vereiste kennis en kunde niet permanent in de organisatie beschikbaar is. En als het gaat om de wettelijke controle van de jaarrekening en de besteding van de door de overheid toegekende subsidies is dat al helemaal een uitdaging. Zeker nu de diensterlening door accountants sterk is door toegenomen digitalisering en de rol van de Raad van Toezicht steeds belangrijker wordt. Dat is de reden waarom het Voedingscentrum Adjust (dé partner van het Voedingscentrum als het gaat om inkoop en aanbesteding) heeft gevraagd om de inkoop van de accountantsdiensten te begeleiden.

Image

In het kort

het Voedingscentrum
Quotee
Ronald Vroom

Team Lead L&D

De ondersteuning van Adjust

Omdat ook deze aanbesteding specifieke kennis van de dienstverlening en de relevante markt vereist heeft Adjust een team onder leiding van een senior adviseur ingezet. Het team werkte volgens het 8 stappen inkoop model zodat Adjust snel, en adequaat de input, eisen en wensen van de Raad van toezicht, de directie en de controller van het Voedingscentrum kan ophalen en deze daarna kan vertalen naar aanbestedingsstukken die passende inschrijvingen opleveren. Vervolgens heeft Adjust het Voedingscentrum geadviseerd bij het beantwoorden van vragen van geïnteresseerde accountantsorganisaties.
Bij de beoordeling van de inschrijvingen heeft Adjust het Voedingscentrum begeleid bij het vaststellen van de winnende inschrijving. Na ondertekening van de overeenkomst heeft Adjust haar werkzaamheden afgerond.

Image

Met name voor wat betreft de Europese aanbesteding is het voor het Voedingscentrum een geruststellende gedachte dat er een gespecialiseerd bureau klaar staat om de behoeften van het Voedingscentrum snel en adequaat te vertalen naar passende overeenkomsten voor producten en diensten.

Mochten er onverhoopt problemen ontstaan tijdens de uitvoering dan staat Adjust het Voedingscentrum ook in dit geval  bij in de dialoog met de accountant.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Ronald Vroom

Team Lead L&D

meer cases
Image
Outsourcen inkoopfunctie & inhuur facilitaire expertise
Image
kwartiermaker (door)ontwikkeling facilitair bedrijf
Image
Outsourcen van de inkoopfunctie bij Mijzo
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Ronald Vroom een bericht

"*" geeft vereiste velden aan