Adjust
icon-arrow-right

Contractmanagement bij TenneT

Project “Hollandse Kust” (Noord, West Alpha en West Beta) is voor TenneT een belangrijk onderdeel voor de energietransitie. Dit zijn drie windparken die op zee, voor de kust van Beverwijk en Wijk aan Zee, gerealiseerd worden. Voor dit project was Tennet opzoek naar een deskundig contractmanager. Deze contactmanager moest zich richten op 8 verschillende contracten en contractvormen (UAV & UAV-gc) voor de aanleg van de landkabel, om de verbinding te maken tussen waar de kabel van de windparken aan land komen tot aan de hoogspanningsstation Beverwijk en het realiseren van het transformatorstation Wijk aan Zee. Een kabeltracé van 10km met daar tussen een groot transformatiestation. Dit project, gaat in totaal een vermogen van 2,1 Gigawatt leveren, genoeg om ruim 2 miljoen huishoudens te voorzien van groene stroom.

Image

In het kort

TenneT
Quotee
Bas Schols

Consultant Bouw & Infra

De ondersteuning van Adjust

Bas Schols van Adjust heeft met zijn expertise op het gebied van contactmanagement een structurele bijdrage levert aan dit bijzondere project. Het sturen en coachen van de contractteams m.b.t. contractvormen en de inhoud daarvan was hierin zeer belangrijk. Als intermediair tussen de verschillende belanghebbende in het project heeft hij er voor gezorgd dat de gesprekken op de juiste manier gevoerd konden worden. Hierbij stond samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemers voorop.

Image

Inmiddels zijn twee van de drie de aansluitingen tussen het transformatorstation op land en de en de aansluitingen van de windparken op zee gerealiseerd en is één van de windparken operationeel. Mede dankzij de bijdrage van Adjust op het gebied van contractmanagement is dit complexe project binnen de gestelde tijd, binnen budget en naar tevredenheid van alle betrokken partijen opgeleverd.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Bas Schols

Consultant Bouw & Infra

meer cases
Image
Royal koopmans- succesvolle inzet van specifieke expertise bij aanleg kade
Image
Outsourcen inkoopfunctie bij Kind & Co Ludens
Image
Kwartiermaker (door)ontwikkeling bij Zorggroep Maas & Waal
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Bas Schols een bericht

"*" geeft vereiste velden aan