Adjust
icon-arrow-right

Contractmanagement voor het Innovatiepartnerschap Kademuren

De gemeente Amsterdam staat voor een grote uitdaging om slechte kademuren versneld te vervangen. Met traditionele kadevernieuwingsmethoden gaat dit te langzaam en levert het teveel hinder op voor de omgeving. Daarom is door de gemeente het Innovatiepartnerschap Kademuren gestart waarmee op zoek is gegaan naar partijen die op innovatieve wijze kadevernieuwingen konden realiseren waarmee kademuren sneller, goedkoper en met minder hinder kunnen worden vervangen. Voor dit Innovatiepartnerschap had de gemeente behoefte aan een ervaren contractmanager als opvolger van de zittende contractmanager.

Image

In het kort

Gemeente Amsterdam
Quotee
Patrick Landsbergen

Senior Contractmanager

Aanpak / uitvoering / resultaat

Op korte termijn was er behoefte aan het opstellen van 3 UAV-GC contracten voor pilotprojecten (voor iedere bouwcombinatie één) en het afhandelen van enkele contractwijzigingen. Adjust heeft dit snel opgepakt en heeft er samen met het IPM team voor gezorgd dat deze contracten werden opgesteld zodat de volgende stap in de ontwikkeling van de innovaties kon worden gezet (de praktijkproef van de innovatie). Op dit moment is één pilotproject (het Singel) met succes opgeleverd, staat een tweede (Lijnbaansgracht) op punt opgeleverd te worden en wordt een derde (Brouwersgracht) over enkele maanden opgeleverd.

Image

Inmiddels is het innovatiepartnerschap een stap verder en helpt Adjust met de totstandkoming en het sluiten van de raamovereenkomsten voor de commerciële fase van het innovatiepartnerschap. Na ondertekening kunnen de bouwcombinaties hun innovatieve methode in komende 4 tot 8 gaan inzetten voor de stad en de kades met minimale hinder voor de omgeving vervangen.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Patrick Landsbergen

Senior Contractmanager

meer cases
Image
Outsourcen inkoopfunctie & inhuur facilitaire expertise
Image
kwartiermaker (door)ontwikkeling facilitair bedrijf
Image
Outsourcen van de inkoopfunctie bij Mijzo
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Patrick Landsbergen een bericht

"*" geeft vereiste velden aan