Adjust
icon-arrow-right

Implementatie en ondersteuning P2P Monuta

Monuta, een vooraanstaande aanbieder van uitvaart- en verzekeringsdiensten, heeft geprofiteerd van de deskundige begeleiding van een Consultant van Adjust tijdens de voortdurende implementatie van hun P2P-systeem, vergezeld van de essentiële operationele inkoopondersteuning

Image

In het kort

Monuta
Quotee
Jelle Brummelhuis

Motivator Adjust

De ondersteuning van Adjust

Binnen de organisatie waren er een aantal strategische en tactische inkopers actief, terwijl de operationele rol werd vervuld door Adjust. Met de naadloze integratie van dit geavanceerde P2P-systeem kon Monuta de operationele inkoop verder centraliseren, zelfs met meer dan 100 locaties verspreid over Nederland, wat resulteerde in een gestroomlijnde en efficiënte inkoopprocedure.

Image

De betrokkenheid van de Adjust-adviseur tijdens de uitvoeringsfase van het project was van onschatbare waarde. Deze fase vereiste een totale toewijding aan de implementatie, vanaf de initiële planning tot aan de follow-up en nazorg, waarbij er volledige verantwoordelijkheid werd genomen voor het succesvolle verloop van het project.

“Als toonaangevend bedrijf in de verzekerings- en uitvaartsector beschikten we over aanzienlijke expertise op het gebied van tactische en strategische inkoopprocessen, maar ontbrak het ons aan specifieke kennis met betrekking tot operationele systemen. De expertise van Adjust heeft ons hierbij enorm geholpen,” – Edwin van der Veer, teammanager inkoop bij Monuta

Na succesvolle afronding van de implementatie werd de opdracht herhaaldelijk verlengd om de operationele rol verder te vervullen, wat getuigt van het vertrouwen en de tevredenheid van Monuta in de diensten van Adjust. Bovendien werd op een later moment ook ondersteuning geboden bij meer complexe tactische inkooptrajecten, waardoor de samenwerking tussen Monuta en Adjust verder werd versterkt en geïntensiveerd.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Jelle Brummelhuis

Motivator Adjust

meer cases
Image
Outsourcen inkoopfunctie & inhuur facilitaire expertise
Image
kwartiermaker (door)ontwikkeling facilitair bedrijf
Image
Outsourcen van de inkoopfunctie bij Mijzo
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Jelle Brummelhuis een bericht

"*" geeft vereiste velden aan