Adjust
icon-arrow-right

Inzet ICT-expertise en coaching van het inkoopteam bij MediaMonks

Media Monks, een toonaangevend internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige content voor digitale platforms en producties, benaderde Adjust met een aanvraag voor tijdelijke ondersteuning door een ervaren inkoopconsultant. Deze consultant kreeg de opdracht om een aantal grote en complexe ICT-inkooptrajecten te begeleiden en uit te voeren, maar ook om het aanwezige inkoopteam te ondersteunen.

Image

In het kort

MediaMonks
Quotee
Wiebe van der Weerd

Directeur Privaat

De ondersteuning van Adjust

Adjust stelde een zeer ervaren inkoopconsultant met ICT-expertise beschikbaar, die twee grote en complexe IT-tendertrajecten op professionele wijze heeft begeleid en afgerond. Door de combinatie van zijn expertise in de inkoopcategorie ICT en gedegen inkoopervaring heeft hij deze projecten tot een goed einde weten te brengen. Dit heeft geresulteerd in een goed financieel resultaat en duidelijke afspraken, vastgelegd in internationale contracten die een solide basis vormen voor een verdere samenwerking tussen Media Monks en de geselecteerde leveranciers.

Image

De bijdrage van onze collega is zeer positief geweest ; hij heeft intensief samengewerkt met de inkopers van Media Monks en dit zorgde voor een positieve dynamiek binnen het team, waarin onderling sparren een essentieel onderdeel werd van de dagelijkse manier van werken. Door zijn expertise en -ervaring was hij bovendien in staat om de juiste kennis aan het inkoopteam over te dragen, zoals het analyseren van spendgegevens, het managen van tenderprocessen, het voeren van (onderhandelings)gesprekken met leveranciers, stakeholdermanagement, communicatie en het opstellen van inkoopcontracten. Hierdoor hebben de inkopers van Media Monks zich verder kunnen ontwikkelen in het inkoopvak.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Wiebe van der Weerd

Directeur Privaat

meer cases
Image
Royal koopmans- succesvolle inzet van specifieke expertise bij aanleg kade
Image
Outsourcen inkoopfunctie bij Kind & Co Ludens
Image
Kwartiermaker (door)ontwikkeling bij Zorggroep Maas & Waal
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Wiebe van der Weerd een bericht

"*" geeft vereiste velden aan