Adjust
icon-arrow-right

Motivator aan het woord: Junior Inkoopadviseur bij NCG

Nationaal Coördinator Groningen is vanaf 1 januari 2020 de uitvoeringsorganisatie van de versterkingswerkzaamheden. Nationaal Coördinator Groningen geeft Groningers in het aardbevingsgebied binnen een helder tijdsbestek duidelijkheid of hun woning voldoet aan de geldende veiligheidsnorm. Woningen die niet voldoen aan de veiligheidsnorm versterkt Nationaal Coördinator Groningen, zodat Groningers veilig kunnen wonen, werken en leren in het aardbevingsgebied.

Image

In het kort

Nationaal Coördinator Groningen
Quotee
Ylse Molenaar

Motivator Adjust

Wat zijn jouw functies als Junior Inkoopadviseur?

Als junior inkoopadviseur ben je nauw betrokken bij diverse projecten, waarbij je de senior inkoopadviseur ondersteunt. Samen dragen we bij aan het onderzoeken en versterken van gebouwen met aandacht en respect voor bewoners en het gebied. Dit betekent dat je niet alleen kijkt naar technische aspecten van het versterkingsproces, maar ook rekening moet houden met de sociale impact ervan.

Image

Een belangrijk aspect in de rol als junior inkoop adviseur is ervoor zorgen dat alles wat nodig is om een woning ‘op norm’ te krijgen op een rechtmatige manier wordt ingekocht. Hierbij fungeren we als de verbindende schakel tussen de interne klant en de externe leveranciers. Bij Nationaal Coördinator Groningen krijg je als junior inkoopadviseur de kans om je te ontwikkelen. Zo mag je samen met andere junior inkoopadviseurs Europese aanbestedingen begeleiden. Daarnaast doe je waardevolle ervaringen op in een uitdagende en dynamische omgeving.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Ylse Molenaar

Motivator Adjust

meer cases
Image
Outsourcen inkoopfunctie & inhuur facilitaire expertise
Image
kwartiermaker (door)ontwikkeling facilitair bedrijf
Image
Outsourcen van de inkoopfunctie bij Mijzo
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Ylse Molenaar een bericht

"*" geeft vereiste velden aan