Adjust
icon-arrow-right

Nieuw havenkantoor Haarlem

Het havenkantoor van de gemeente Haarlem was aan vervanging toe. De bouw en locatie van het nieuwe pand was logistiek uitdagend. Het kantoor is ontworpen in het water van de Spaarne en aan de zeer drukke Spaarndamseweg. Hierdoor werd het project logistiek zeer uitdagend en had de gemeente Haarlem de hulp van Adjust nodig om dit complexe werk in de markt te zetten.

Image

In het kort

Gemeente Haarlem
Quotee
Jeroen van Netten

Consultant

Hoe heeft Adjust een oplossing gevonden?

Adjust heeft haar expertise ingezet en de aannemers uitgedaagd het havenkantoor te bouwen met zo min mogelijk hinder voor de omgeving. De gemeente Haarlem wil met de architect betrokken worden bij de verder uitwerking van het ontwerp, in overleg en op advies van Adjust is er daarom gekozen voor een bouwteam wat uiteindelijk moet resulteren in een UAV-contract. Na een korte maar intensieve aanbestedingsperiode is er een partij geselecteerd om deel te nemen aan het bouwteam voor het nieuwe havenkantoor.

Image

 

‘de vakkundigheid en nauwkeurigheid van de mensen van Adjust is als zeer positief ervaren’

 

De technisch adviseur van de gemeente Haarlem gaf aan dat hij zeer tevreden was over de samenwerking met de consultants van Adjust. En het werken met een bouwteam. Wij kijken terug op een geslaagd project en hoopt dat het nieuwe havenkantoor succesvol zal worden gerealiseerd.

 

** foto’s door VLOT Architecten

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Jeroen van Netten

Consultant

meer cases
Image
Outsourcen inkoopfunctie & inhuur facilitaire expertise
Image
kwartiermaker (door)ontwikkeling facilitair bedrijf
Image
Outsourcen van de inkoopfunctie bij Mijzo
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Jeroen van Netten een bericht

"*" geeft vereiste velden aan