Adjust
icon-arrow-right

Ondersteuning CombiKracht bij aanbesteding specialistische jeugdhulp

CombiKracht, een consortium van negen aanbieders van specialistische jeugdhulp, werd ondersteund door een consultant van Adjust in hun deelname aan de aanbesteding in de regio Zuid-Kennemerland IJmond. Deze regio koos ervoor om middels een dialoog gerichte aanbesteding de jeugdhulp in de regio anders te organiseren.

Image

In het kort

CombiKracht
Quotee
Sabrina Vermeulen

Teamlead Sociaal Domein

Adjust & CombiKracht

In plaats van contracten met een veelvoud van aanbieders wilde men voor de specialistische jeugdhulp een select aantal consortia selecteren voor meerjarige contractering op basis van een lumpsum bedrag.
De adviseur van Adjust werd betrokken in de gunningsfase, waarin het consortium de definitieve inschrijving op moest stellen.

Image

 

Als aanbieders van specialistische jeugdhulp weten we veel van zorg, maar niet van alles wat er komt kijken bij een aanbesteding. Nelly was hier wel goed van op de hoogte en heeft ons daarmee goed geholpen.” – Jan Kroft, bestuurder CombiKracht

De ondersteuning vanuit Adjust bestond uit het bieden van advies en ondersteuning bij het opstellen van de inschrijving en het komen tot onderling financieel inzicht met bijbehorende afspraken. Na gunning van CombiKracht is de opdracht aan Adjust verlengd om CombiKracht te ondersteunen in de onderhandeling met gemeenten over de definitieve financiën en de implementatie van de opdracht.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Sabrina Vermeulen

Teamlead Sociaal Domein

meer cases
Image
Contractmanagement en Integrale Projectbeheersing bij Sterke Lekdijk
Image
Royal Koopmans – succesvolle inzet van specifieke expertise bij aanleg kade
Image
Outsourcen inkoopfunctie bij Kind & Co Ludens
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Sabrina Vermeulen een bericht

"*" geeft vereiste velden aan