Adjust
icon-arrow-right

Ondersteuning inkoopprojecten Kind & Co Ludens

Kind&Co Ludens, voortgekomen uit de fusie van het voormalige Kind&Co en Ludens, staat bekend als een vooraanstaande organisatie in de kinderopvangsector. Met een rijke geschiedenis en ervaring in het bieden van hoogwaardige kinderopvangdiensten, streven ze ernaar om een veilige, stimulerende en inclusieve omgeving te creëren waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Image

In het kort

Kind & Co Ludens
Quotee
Jelle Brummelhuis

Motivator Adjust

De ondersteuning van Inteon

Het bedrijf wordt momenteel ondersteund door een team van drie consultants binnen Inteon, onderdeel van Adjust. Deze consultants spelen een belangrijke rol bij het opzetten van de inkoopafdeling van Kind & Co Ludens. Voorheen was inkoop binnen de organisatie weinig bekend; deze verantwoordelijkheid lag voornamelijk bij de afdelingen huisvesting & facilitair. Nu wordt er samen met deze afdelingen gewerkt aan een betere integratie van inkoop binnen de organisatie.

Image

“Als grote gefuseerde kinderopvangorganisatie hebben we weinig tot geen ervaring met inkoop in onze organisatie. De consultants van Inteon helpen ons om dit proces goed in te richten. Dit zorgt onder andere voor een kostenbesparing en een beter proces.” Merel Dorst, facilitair manager Kind&Co Ludens.

De consultants van Inteon zijn voornamelijk betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van projecten. Ze beginnen met het verkrijgen van inzicht in de huidige situatie op basis van beschikbare gegevens, waarna ze verschillende projecten initiëren, variërend van groot tot klein. Voorbeelden hiervan zijn tuinonderhoud, brandmeldinstallaties, catering en bedrijfskleding. In deze projecten zijn ze verantwoordelijk voor het begeleiden van het proces.

Er is een samenwerking aangegaan voor een langere tijd. Hierdoor zal Inteon de organisatie voorlopig blijven ondersteunen met betrekking tot inkoop.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Jelle Brummelhuis

Motivator Adjust

meer cases
Image
Outsourcen inkoopfunctie & inhuur facilitaire expertise
Image
kwartiermaker (door)ontwikkeling facilitair bedrijf
Image
Outsourcen van de inkoopfunctie bij Mijzo
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Jelle Brummelhuis een bericht

"*" geeft vereiste velden aan