Adjust
icon-arrow-right

Operationele en tactische inkoopondersteuning bij Royal Flora Holland

Royal FloraHolland, een coöperatie en vereniging van kwekers met een eigen bedrijf, met ongeveer 3000 leden uit Europa, Afrika en Azie én kopers uit vele landen, is de grootste internationale sierteeltmarkplaats van bloemen en planten. Vanwege het verlof van een medewerker procescoördinator Procurement Support heeft Royal Flora Holland Adjust gevraagd deze functie op tijdelijke basis in te vullen.

Image

In het kort

Royal Flora Holland
Quotee
Wiebe van der Weerd

Directeur Privaat

De ondersteuning van Adjust

Onze Adjust consultant had hierbij een duidelijke opdracht: het analyseren van het Purchase to Pay proces en de bijbehorende functionaliteiten in het bestaande ERP-systeem, het in kaart brengen van mogelijke verbeteringen en deze vervolgens te implementeren. Dit was geen gemakkelijke taak, maar zijn inzet is zeer succesvol gebleken. Door deze aanpak is hij erin geslaagd om het aantal handmatige en foutgevoelige handelingen in het Purchase to Pay systeem te reduceren, met als resultaat dat de betrouwbaarheid en efficiency ervan aanzienlijk is verbeterd.

Image

Ook op ander vlak heeft Adjust waarde toegevoegd. Onze consultant heeft diverse andere tactische inkoopprojecten zelfstandig uitgevoerd, zoals het selecteren van een vertaalbureau, een marketingcommunicatie bureau en een collectieve verzekeraar. Tevens heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd aan het verminderen van de workload van het Procurement Support team, onder andere door tijdig rapportages aan de strategisch inkopers aan te leveren.

Verder praten over interim management? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Wiebe van der Weerd

Directeur Privaat

meer cases
Image
Outsourcen inkoopfunctie & inhuur facilitaire expertise
Image
kwartiermaker (door)ontwikkeling facilitair bedrijf
Image
Outsourcen van de inkoopfunctie bij Mijzo
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Wiebe van der Weerd een bericht

"*" geeft vereiste velden aan