Adjust
icon-arrow-right

Outsourcen inkoopfunctie bij Kind & Co Ludens

Stichting KMN Kind & Co en Ludens hebben in 2021 hun krachten gebundeld. Kind & Co Ludens is de nieuwe kinderopvangorganisatie in (Midden) Nederland die maatschappelijke impact wil maken. Bouwend aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontwikkelen, de wereld te ontdekken en uit te groeien tot krachtige volwassenen. Een fusie betekent daarentegen ook het samenvoegen van ondersteunende afdelingen, waaronder de inkoopfunctie. Mede als gevolg van de toenemende groei en expansie heeft Kind & Co Ludens behoefte aan een professionaliseringslag op het gebied van inkoop. De organisatie vraagt zich af welke (in)richting en positionering van de inkoopfunctie past bij haar strategische keuzes en ambities. Waarbij gelijktijdig kwalitatieve (proces)verbeteringen en efficiency voordelen worden verwacht op voorliggende inkoopdossiers.

Image

In het kort

Kind & Co Ludens
Quotee
Jolanda Zweegers

Consultant Zorg (Inteon)

De ondersteuning van Inteon

Inteon heeft de inkoopfunctie van Kind & Co Ludens overgenomen en biedt daarmee de gevraagde kwaliteit, professionaliteit, continuïteit en flexibiliteit. De in gezamenlijkheid ontwikkelde visie op inkoop, vormt een afgeleide van de visie op kinderopvang. De inkoopfunctie draagt daarmee (in)direct bij aan het realiseren van de gestelde organisatie- en projectdoelstellingen. Door op inventieve, slimme wijze samen te werken creëren we een inkoopfunctie die steeds naadloos aansluit op wat Kind & Co Ludens op dat moment nodig heeft. Kortom Inkoop als katalysator van vernieuwing!

Image

De inkoopfunctie van Kind & Co Ludens wordt, op basis van het inkoopjaarplan, stelselmatig doorontwikkeld. Op basis van vooraf overeengekomen ambities, kaders en randvoorwaarden. De voorkomende inkoopdossiers zijn belegd bij het (vaste) team inkopers en waar nodig wordt externe (inkoop) expertise ingevlogen. De vastgestelde inkoopkalender is leidend voor het bepalen van de prioriteit en noodzakelijke capaciteit. De inkoopselectietrajecten worden in gezamenlijkheid transparant, objectief en professioneel (TOP) opgepakt en afgerond. Daarmee blijven vraag en aanbod in balans en kan adequaat invulling worden gegeven aan de ambities van Kind & Co Ludens.

Verder praten over outsourcing? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Jolanda Zweegers

Consultant Zorg (Inteon)

meer cases
Image
Royal koopmans- succesvolle inzet van specifieke expertise bij aanleg kade
Image
Kwartiermaker (door)ontwikkeling bij Zorggroep Maas & Waal
Image
Outsourcen inkoopfunctie bij Amalia Zorg
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Jolanda Zweegers een bericht

"*" geeft vereiste velden aan