Adjust
icon-arrow-right

Slaapschepen – begeleiding van ISO-9001 certificering

Het bedrijf Slaapschepen richt zich op flexibele accommodaties op het water, met name voor bedrijven en organisaties die tijdelijke (grootschalige) huisvesting nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld voor personeel of gasten zijn. De organisatie groeit snel en moet daarom snel schakelen om kwalitatief goede dienstverlening te kunnen blijven leveren. Met het oog op de toekomst is het belangrijk dat de organisatie haar processen goed vastlegt en deze controleert op kwaliteit door middel van een ISO-9001 certificering.

Image

In het kort

Slaapschepen
Quotee
Bram van Luijtelaar

Consultant Privaat

De ondersteuning van Adjust

Slaapschepen benaderde Adjust vanwege de ervaring die Adjust heeft met ISO-9001 certificeringstrajecten. De Adjust consultant heeft vervolgens nauw samengewerkt met het betrokken team en de proceseigenaren van Slaapschepen aan het in kaart brengen, aanvullen en compleet maken van de processen en documenten, zodat deze voldoen aan de NEN-EN-ISO 9001 norm. Tevens is een tussentijdse meting uitgevoerd om te toetsen of alle documenten voldoen aan de norm, maar ook om te beoordelen of de interne audits op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Image

Het intensieve traject is succesvol afgerond met een ISO 9001 certificering voor alle werkmaatschappijen binnen Slaapschepen Holding. Door de grondige inventarisatie is duidelijk geworden in welke processen Slaapschepen excelleert en waar er voor het snelgroeiende bedrijf in de toekomst nog kansen liggen.  In elk geval heeft dit project ertoe geleid dat er bij Slaapschepen een goede basis is gelegd voor verdere ontwikkeling en professionalisering.

Verder praten over consultancy? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Quotee
Bram van Luijtelaar

Consultant Privaat

meer cases
Image
Royal koopmans- succesvolle inzet van specifieke expertise bij aanleg kade
Image
Outsourcen inkoopfunctie bij Kind & Co Ludens
Image
Kwartiermaker (door)ontwikkeling bij Zorggroep Maas & Waal
contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur Bram van Luijtelaar een bericht

"*" geeft vereiste velden aan