corner Banner

  • Branche expert

  • Focus op inkoop & contractmanagement

  • No-nonsense consultancy

Meerwaarde door expertise

De inkoopspecialisten en interim professionals van Adjust zijn geworteld in de wereld van inkoop en contractmanagement. Zij leveren de expertise die binnen uw organisatie nodig is op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Kennen de uitdagingen in de markt. En sturen op innovatieve oplossingen binnen de organisatie. Adjust ondersteunt interim professionals en inkoopspecialisten, onder andere met spendmanagement en optimalisatietools.

Van interim professional

U heeft tijdelijk een interim professional nodig. Die de branche en de markt kent, maar ook uw organisatie. Weet welke stappen wanneer te zetten, en altijd oog heeft voor uw bedrijfsdoelstelling. Met kennis van procedures en methodiek voor het structureel verbeteren van bedrijfsresultaten.

Tot inkoopexpert

Op andere momenten heeft u een expert nodig voor een vraagstuk op het gebied van inkoop- of contractmanagement. Op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Van capex, marketing en communicatie tot facilitair, logistiek en MRO. Van ICT en verpakkingsmaterialen tot lease auto’s en supply chain. Omdat u een nieuwe koers wilt uitstippelen, of gewoon flink vooruit wilt.

Deze kennis hebben wij in huis. Met onze interim professionals en gespecialiseerde inkopers krijgt uw bedrijf meer grip op productiecyclus. Zodat u slimme keuzes kunt maken in het productieproces, tegen blijvende lage kosten. Adjust ondersteunt u bij innovatie en waardecreatie. Ook op langere termijn.

corner Banner

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Adjust zette de extra stap om de best mogelijke resultaten te boeken. Ze gebruiken geavanceerde technologieën die de toewijzing van routes aan transporteurs optimaliseert met als resultaat een grote besparing!
company logo
Cornel van Gelderen

Supply Chain Manager Duyniebeuker

Adjust kenmerkt mij als een zeer betrouwbare, prettige, flexibele partij. Diepe kennis van markten en pakketten en bovendien gedreven om altijd het maximale voor haar klant te behalen.
company logo
Frank Ronkes

Manager Corporate Procurement Aviko

We hebben met de consultants van Adjust uitstekende resultaten geboekt. Het zijn team spelers waarmee we goed kunnen samenwerken.
company logo
Piet van den Ban

Procurement Director Continental Bakeries

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logos
  • Logos
  • Logos
  • Logos
  • Logos

Adjust over...

Interim management


No items found

corner Banner