corner Banner

  • Branche expert

  • Focus op inkoop & contractmanagement

  • No-nonsense consultancy

Meerwaarde door expertise

Expertise is onmisbaar voor een goed resultaat in het inkoopproces. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De interim professionals en consultants van Adjust zijn experts op het gebied van inkoop en contract-management. Zij kennen de uitdagingen van overheden. En weten hoe te sturen op innovatieve oplossingen binnen de organisatie en in de markt. Interim professionals en inkoopspecialisten krijgen daarnaast ondersteuning vanuit Adjust zelf, onder andere op het gebied van spendmanagement en optimalisatietools.

Van interim professional

U heeft tijdelijk een interim professional nodig. Die de markt kent en de wet- en regelgeving, maar ook uw organisatie. Die weet welke stappen wanneer te zetten, en altijd oog heeft voor uw beleidsdoelstellingen. Met kennis van (Europese) aanbestedingsprocedures en methodiek voor het structureel verbeteren van organisatieresultaten.

Tot aanbestedingsexpert

Op andere momenten heeft u een expert nodig voor een vraagstuk op het gebied van aanbesteden of contractmanagement. Op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Met kennis van marketing en communicatie tot facilitair en MRO. Van ICT en tot leaseauto’s en HR. Omdat u een nieuwe koers wilt uitstippelen, of gewoon flink vooruit wilt.

Deze kennis hebben wij in huis. Met onze interim professionals en gespecialiseerde inkopers krijgt uw organisatie meer grip op het inkoopproces. Adjust ondersteunt u bij innovatie en waardecreatie. Ook op langere termijn.

corner Banner

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Adjust heeft ons als adviseur Wmo/AWBZ en als interim-manager ondersteund in de roerige tijden van transitie en transformatie. De kennis van Adjust was van absolute meerwaarde.
company logo
Gerben van der Steen

Projectmanager Sociaal Domein Gemeente Oude IJsselstreek

Een van de consultants van Adjust was een prima steun bij het voorbereiden van de aanbesteding van het alliantie contract voor de Markermeerdijken. Zijn kennis en inzet zijn van groot belang geweest.
company logo
Joost de Ruig

Directeur Water van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logos
  • Logos
  • Logos
  • Logos
  • Logos

Adjust over...

Interim management


No items found

corner Banner