corner Banner

  • Branche expert

  • Focus op inkoop

  • No-nonsense consultancy

Grip met een stevige strategie

Met kennis van procedures, markt en methodiek voor het structureel verbeteren van bedrijfsresultaten laten we zien waar de kansen voor onze klanten liggen. Theorie combineren we met onze jarenlange ervaring om te komen tot de allerbeste strategie. Praktisch en toepasbaar. Onze focus: beter, slimmer en sneller inkopen, met oog voor de impact van élk besluit.

Relevante informatie nodig op het juiste moment – in elke fase

Markten die razendsnel veranderen. Nieuwe verwachtingen van de interne klant, leveranciers en afnemers. Nieuwe kwaliteitsnormen. Regelgeving die per land verschilt. De uitdagingen in het supply chain management zijn immens.

Hoe krijgen bedrijven meer grip op de productiecyclus, zodat slimme keuzes kunnen worden gemaakt in het productieproces? Hoe kunnen ondernemingen zorgen voor blijvende lage kosten? Voor innovatie en waardecreatie? Niet alleen nu, maar ook op langere termijn?

Data zijn ruimschoots voorhanden. Maar het draait om relevante informatie op het juiste moment – in élke fase van het inkoop en contract management proces. We helpen onze klanten met het filteren van gegevens om te komen tot waardevolle optimalisaties. Als stevige basis voor goede besluitvorming op het gebied van supply chain management, inkoop en contractmanagement. En waarop, als dat nodig is, een nieuwe koers uitgestippeld kan worden.

Focus houden op de beste, slimste en duurzaamste opties

Door onze diepgaande categorie-expertise, onze kennis van diensten en producten, hebben we een grote voorsprong in het selecteren van de beste opties. Zowel kwantitatief als kwalitatief. Of het nu gaat om logistiek, MRO, verpakkingsmaterialen of wagenpark: binnen deze werelden weten we feilloos onze weg. Procedures en gespecialiseerde tools kennen we als geen ander.

Resultaat? Betere uitkomsten dan bij een algemene procesbegeleiding alleen. En: onze klanten komen nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Niet alleen, maar samen met onze klanten

In onze analyses nemen we de expertise en ervaringen van onze klanten mee. Waar de kansen liggen. Wat beter kan. Op het gebied van processen, maar ook in de samenwerking met leveranciers en afnemers. We analyseren uitgaven en combineren deze met marktanalyses. De gegevens die hieruit voortvloeien, vormen de basis voor onze benchmarks.

Daar blijft het niet bij. Voor het ontwikkelen van een strategie kijken we altijd vooruit en focussen ons op innovatieve manieren om te besparen en te verbeteren. Daarbij verliezen we nooit de impact van een volgende stap voor onze klanten uit het oog. Zo houden we de beste, slimste en duurzaamste opties scherp.

We houden vooral van concreet

Een strategisch advies over hoe ondernemingen grote stappen kunnen zetten in het verbeteren van hun integraal ketenbeheer – als solide basis voor de toekomst. Ons advies verpakken we niet in dikke rapporten met vage beloftes. We houden vooral van concreet.

Daarom krijgen onze klanten praktische informatie waarmee meteen duidelijk wordt waar kansen liggen. Een speciaal door ons ontwikkeld dashboard maakt de resultaten meteen zichtbaar. Zo weet onze klanten altijd precies hoeveel voortgang ze boeken en welke besparingen zij realiseren.

 

corner Banner

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Adjust zette de extra stap om de best mogelijke resultaten te boeken. Ze gebruiken geavanceerde technologieën die de toewijzing van routes aan transporteurs optimaliseert met als resultaat een grote besparing!
company logo
Cornel van Gelderen

Supply Chain Manager Duyniebeuker

Adjust kenmerkt mij als een zeer betrouwbare, prettige, flexibele partij. Diepe kennis van markten en pakketten en bovendien gedreven om altijd het maximale voor haar klant te behalen.
company logo
Frank Ronkes

Manager Corporate Procurement Aviko

We hebben met de consultants van Adjust uitstekende resultaten geboekt. Het zijn team spelers waarmee we goed kunnen samenwerken.
company logo
Piet van den Ban

Procurement Director Continental Bakeries

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logos
  • Logos
  • Logos
  • Logos
  • Logos

Adjust over...

Strategie ontwikkeling & supply chain management


No items found

corner Banner