Adjust

Lessons learned: twee fasen aanpak en Innovatiepartnerschap

Twee fasen aanbesteden groeit in populariteit. Bij twee fasen aanbesteden werken opdrachtgever en opdrachtnemer al in een vroeg stadium van een opgave gezamenlijk een project uit. Adjust is bij verschillende twee fasen contracten betrokken; zowel in de aanbestedingsfase als in de ontwerp- en realisatiefase. Wat maakt nu een opgave geschikt voor een twee fase aanpak? En welke lessen zijn er geleerd?

Image

Adjust is al sinds 2017 betrokken geweest bij verschillende twee fasen aanbestedingstrajecten.  Op donderdag 16 mei nemen onze experts je mee in dit onderwerp. Wij zullen in onze lezing verschillende vragen behandelen. Denk aan: hoe kan de aanbesteding zo ingericht kan worden, dat er in de twee fasen ook echt gestuurd wordt op een succesvolle samenwerking? Waar loop je tegen aan? Wat en waarom zou je dingen anders willen doen?

Onze ervaren consultants van Bouw & Infra nemen je mee in geleerde lessen van onze trajecten en benoemen de elementen die daarin zo succesvol zijn.

Wat betekent de twee fasen aanpak voor jouw (aanbestedings)praktijk en succesvolle projectrealisatie? Meld je aan voor ons netwerkevent!

 

Wanneer:     Donderdag 16 mei 2024, van 15:00 tot 18:00 uur

Waar:            De Kas van Kaat, Kuyerhuislaan 8 D, 8025 AS Zwolle 

 

Het programma:
15:00 uur     inloop
15:45 uur     start programma
17:00 uur     afsluitende netwerkborrel met anti-file hap
18:00 uur     einde

We gaan graag het gesprek met jou aan. Maak nader kennis met ons Bouw & Infra team, ontmoet mensen uit ons netwerk en verdiep je kennis over twee fasen contracten.

Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Heb je je aangemeld en kan je onverhoopt toch niet, neem dan contact op met info@adjust.nl 

Event: 2 fasen aanpak en Innovatiepartnerschap 16 mei 2024

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan