corner Banner

Twee fasen aanbesteden groeit in populariteit. Bij twee fasen aanbesteden werken opdrachtgever en opdrachtnemer al in een vroeg stadium van een opgave gezamenlijk een project uit. Adjust is bij verschillende twee fasen contracten betrokken; zowel in de aanbestedingsfase als in de ontwerp- en realisatiefase. Wat maakt nu een opgave geschikt voor een twee fase aanpak? En welke lessen zijn er geleerd?

donderdag 2 november16:00-19:00

De Heeren van Maarssen, Maarsseveensevaart 7A, 3601 CC MaarssenPlan route

Iedereen die interesse heeft in twee fasen contracten is welkom!

Adjust is al vanaf 2017 betrokken geweest bij de voorbereiding van de eerste Innovatiepartnerschap aanbestedingen. We zijn ook nu betrokken bij fase 1 en dadelijk fase 2 van de veiligheidsopgave in het kader van het Innovatiepartnerschap Sterke Lekdijk. Tegelijkertijd werken wij ook de twee fasen aanpak van Waterschap Rivierenland, het Innovatiepartnerschap Kademuren Amsterdam en we hebben voor KWS & van Hattem en Blankevoort en de Provincie Limburg fase 1 (ontwerp en contractvorming realisatiefase) van de infrastructurele uitbreiding van de productiefaciliteit VDL Nedcar in Born afgerond.

Wat maakt nu een opgave geschikt voor een twee fasen aanpak? Hoe kan de aanbesteding zo ingericht kan worden, dat er in de twee fasen ook echt gestuurd wordt op een succesvolle samenwerking? Waar loop je tegen aan? Wat en waarom zou je dingen anders willen doen? Onze ervaren consultants Joris Schillemans, Jennifer Boulet, Patrick Landsbergen en Jeroen van Netten nemen je mee in geleerde lessen op de bovengenoemde trajecten en benoemen de elementen die daarin zo succesvol zijn.

Wat betekent dit voor jouw (aanbestedings)praktijk en succesvolle projectrealisatie? Meer weten? Meld je aan voor ons netwerkevent op donderdag 2 november bij de Heeren van Maarsen. We gaan graag met elkaar het gesprek aan. Hoe kan het steeds beter? Dat is onze drijfveer.

Het programma:
16:00 uur inloop
16:30 uur start programma
18:00 uur afsluitende netwerkborrel met anti-file hap
19:00 uur einde

Locatie:
De Heeren van Maarsen
Maarsseveensevaart 7A
3601 CC  Maarssen

Maak nader kennis met ons Bouw & Infra team, ontmoet mensen uit ons netwerk en verdiep je kennis over twee fasen contracten. Meld je nu aan via onderstaand formulier!

We hebben capaciteit tot 70 personen; vol = vol. Heb je je aangemeld en kan je onverhoopt toch niet, neem dan contact op met Joris Schillemans, via joris.schillemans@adjust.nl of 06-23 00 82 90.

Meld je aan

Ja, ik kom graag naar "Lessons learned: twee fasen aanpak en Innovatiepartnerschap"

Joris Schillemans

Business Unit Manager Bouw&Infra

Interessant? Deel dit event!