corner

In gesprek met Sem Leijen, inkoopadviseur privaat

In gesprek met Sem Leijen, inkoopadviseur privaat

Sem Leijen

7 januari 2021 4 minuten

Lees verder

Adjust Now: een overzicht van onze laatste nieuwsbrieven

Het laatste nieuws over inkoop en contractmanagement bij Adjust! Hier vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsbrieven.

Adjust Consulting B.V.

15 december 2020 1 minuut

Lees verder

Webinar Review

In deze powersessie (30 minuten) kijkt u met ons review team mee vanuit zowel aanbestedingsrecht als vanuit inkoop- en contractbeheersingsperspectief en beoordelen we de effectiviteit van de vraagspecificatie.

Adjust Consulting B.V.

9 november 2020 1 minuut

Lees verder

Even voorstellen: Lorenzo Sloof

Hoi, even voorstellen! Ik ben Lorenzo Sloof, 23 jaar oud en vanaf 1 oktober gestart bij Adjust als inkoopadviseur. Het fijne aan Adjust is dat zij op elk gebied expertise in huis hebben, zowel privaat als publiek. Het liefst wil ik in alle keukens een kijkje nemen, maar mijn passie en ambitie ligt in de Infra sector. Het is dan ook mijn doel om mijzelf in deze richting verder te ontwikkelen.

Adjust Consulting B.V.

26 oktober 2020 2 minuten

Lees verder

Even voorstellen: Bart Snijders

Ik ben Bart Snijders, 49 jaar oud en in augustus ben ik gestart bij Adjust als inkoper en contractmanager. Ik heb nu een mooie opdracht bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden om de aanbestedingen in kaart te brengen en nieuwe aanbestedingen te schrijven. Verder begeleid en coach ik de inkopers om hen wegwijs te maken in de wereld van aanbestedingen.

Adjust Consulting B.V.

22 oktober 2020 2 minuten

Lees verder

Webinar – Wezenlijke wijzigingen: hoe veranderlijk mag u zijn?!

Wezenlijke wijzigingen, hoe ga je ermee om? Wilt u alles weten over de mogelijkheden van de wijzigingen, de Aanbestedingswet én hoe deze geïnterpreteerd kan worden? Vraag hier de video-opname van het webinar aan!

Adjust Consulting B.V.

21 september 2020 1 minuut

Lees verder

Blog – Budgetplafonds: de ideale oplossing of schijnmaatregel?

In mijn werk als adviseur kom ik bij veel gemeenten. Op bijna alle plekken komt vroeg of laat de suggestie om budgetplafonds in te voeren. Dit vanuit de redenering dat als de gemeente een maximum bepaalt wat aanbieders aan zorg mogen leveren, de gemeente geld kan besparen. In deze blog leg ik uit waarom het een schijnmaatregel is (en wat wel werkt!).

Goof van Westing

3 september 2020 7 minuten

Lees verder

Adjust breidt directie uit met Ruud van Es als directeur Sales & Marketing (CCO)

Per 1 juli 2020 is Ruud van Es als CCO toegetreden tot de directie van Adjust Consulting. Samen met Guido Winnink, Wiebe van der Weerd en Joris Schillemans staat hij hiermee aan het roer van het inkoopadviesbureau en haar dochteronderneming Motive. Met de benoeming van Ruud wordt er meer ruimte gecreëerd voor verdere groei van de organisatie en versterking van de marktpositie.

Adjust Consulting B.V.

23 juli 2020 2 minuten

Lees verder

5 vragen aan: Patrick Landsbergen

Patrick Landsbergen is onlangs opnieuw bij Adjust begonnen als inkoopconsultant. We zijn enorm blij dat hij weer terug is in het Bouw & Infra team, waar hij zich o.a. zal bezighouden met aanbestedingen en contractmanagement. Om hem nóg beter te leren kennen vuren we vijf vragen op hem af. Bekijk snel de video!

Adjust Consulting B.V.

7 juli 2020 4 minuten

Lees verder

Whitepaper: Beter aanbesteden door COVID-19

COVID-19 zet aan tot nadenken over de effectiviteit van onze huidige “gewoonten”, ook in de aanbestedingspraktijk. Hoe kunnen we COVID-19 in positieve zin toepassen op de aanbestedingswereld en wat kunnen we ervan leren als we weer teruggaan naar normaal? In onze whitepaper lichten we dit toe per stap in het aanbestedingsproces.

Menno Popijus

16 april 2020 1 minuut

Lees verder

Stichting Lokaal COmpensatiebos plant 5500 bomen

Op dinsdag 31 maart en woensdag 1 april wordt het eerste lokale compensatiebos aangeplant in de gemeente Best. Initiatiefnemers Jenny Berlo en Frank Manders (80 Day Race), Marco Lier en Joost Maas (MLG Gebiedsontwikkeling), en Guido Winnink (Adjust Consulting) hebben Stichting Lokaal COmpensatiebos opgericht met als doel het compenseren van CO2 uitstoot.

Guido Winnink

31 maart 2020 4 minuten

Lees verder

Blog: Beheersmaatregelen in het sociaal domein

Bijna alle uitgaven aan de jeugdhulp en Wmo komen voort uit individuele indicaties. Dat betekent dat als je goed naar de individuele indicaties kijkt, je daarmee ook naar je totale kosten kijkt. Het loont dus veel meer om te kijken hoe die indicaties tot stand komen, dan naar de manier van inkopen.

Goof van Westing

17 februari 2020 5 minuten

Lees verder