corner Banner

Wie we zijn

Adjust is een inkoopadviesbureau dat stevig inzet op inkoop voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Zodat wij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit doen we vanuit onze kernwaarden.

Menselijk én zakelijk

Onze ervaren consultants ademen deze waarden. Zij zijn expert binnen hun vakgebied. Weten alles van wet- en regelgeving. Hebben oog voor mens en omgeving. We focussen ons voortdurend op resultaat en vinden duurzame oplossingen op het gebied van inkoop en projectmanagement.

Geavanceerde tools

Wij combineren onze kennis en focus mét geavanceerde tools. Of het nu gaat om  strategieontwikkeling of inkoopsystemen voor spend management, sourcing, scenario analyse, contract- en leveranciersmanagement. Zo weten onze klanten altijd hoe ze ervoor staan.

Dat doen we al ruim achttien jaar.

Visie op diversiteit

Eén van de kernwaardes van Adjust is dat wij naast zakelijk, vooral ook menselijk te werk willen gaan. Onze kernwaardes staan geborgd in ons Adjust bedrijfsmodel Canvas. Hierbij hoort een visie op diversiteit waarbij wij het belangrijk vinden om met mensen met verschillende achtergronden samen te werken. Vanuit de overtuiging dat we vanuit verschillende achtergronden, elkaar juist kunnen versterken. Hierdoor ontstaan vaak de mooiste resultaten. 

Lees meer over de borging van diversiteit binnen de Adjust organisatie.

Nieuws over Adjust

Meer weten over onze activiteiten, kennis en expertise? Lees hier het laatste nieuws over Adjust.

Wereldwijd netwerk

Sinds de oprichting van Adjust in 2003 door Guido Winnink voert een team van gedreven professionals projecten uit voor multinationals, grote- en middelgrote ondernemingen, de zorgsector, semi-overheden, gemeenten, provincies, ministeries en andere overheidsinstellingen.

Adjust is een van de oprichters van The Global Sourcing Alliance. Een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde inkoopadviesbureaus. Door dit netwerk beschikt Adjust ook over ervaren inkopers in onder andere China, de Verenigde Staten en Duitsland. Omdat de beste oplossingen voor bedrijven ook buiten de landsgrenzen kunnen liggen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Adjust biedt een uniek tweejarig inkoop traineeship via dochteronderneming Motive.

Motive heeft dit traineeship ontwikkeld voor startende inkopers op HBO/WO-niveau om uw inkoopdoelen te realiseren. Binnen drie maanden voeren de trainees al uitdagende en complexe opdrachten uit op medior niveau. Na het afronden van het traineeship beheersen de trainees alle vaardigheden die van een volwaardig inkoper verwacht mogen worden en kunnen ze zonder overnamevergoeding bij de opdrachtgever uitstromen. Gedurende 24 maanden werkt de trainee bij drie verschillende opdrachtgevers en het liefst in drie verschillende sectoren/branches. De duur van de projecten is flexibel en afhankelijk van de opdracht en gemiddeld acht maanden. Onder begeleiding van een senior vakinhoudelijke coach levert de trainee een structurele bijdrage aan het verder ontwikkelen van uw inkoopafdeling, doen ze waardevolle werkervaring op en ontzorgen zij uw organisatie.

Lees meer over het traineeship op www.motive.nu.

Wat betekent dit voor u?

 • Toegevoegde capaciteit, kennis en ervaring: De vakinhoudelijke coach brengt 20% extra capaciteit in en deze inzet is verrekend in het tarief, 48 uur extra capaciteit voor de prijs van 40 uur;
 • Motive faciliteert begeleiding, coaching en opleiding;
 • Snelle realisatie van uw inkoop- en beleidsdoelstellingen;
 • Als eerste zicht op nieuw inkooptalent, met mogelijkheid tot gratis overname na afronding van het traineeship;
 • Normaal gesproken duurt het vijf jaar voor een junior inkoper om zich tot senior inkoper te ontwikkelen. Met onze manier van opleiden en coaching creëren we een tijdsbesparing van drie jaar, dat levert een behoorlijke besparing op.

Adjust Academy

Minimaal twee keer per maand is er een training, inhoudelijke kennissessie of workshop op ons hoofdkantoor in Amstelveen. De trainers van de Adjust Academy zijn ervaren, gespecialiseerde trainers en inkoopconsultants. Voorbeelden van trainingen, kennissessies of workshops zijn:

 • Het inkoopproces
 • Personal Branding & Social Media
 • Contractvormen
 • Krachtig presenteren & onderhandelen
 • Inkoopanalyse & Spendanalyses
 • Neurolinguïstisch programmeren binnen inkoop
 • Goed opdrachtnemerschap & adviesvaardigheden
 • (Europees) aanbesteden
 • Category roadmap

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen

Adjust heeft maatschappelijk en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. We investeren daarom actief in mens, milieu en maatschappij om zo ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. 

 • Mens: Investeren in kennen en kunnen. Dat doet Adjust door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren middels persoonlijke coaching en kennis en vaardigheden te laten groeien vanuit de Adjust Academy. Nuttige workshops zoals personal branding en het opstellen van persoonlijke ontwikkel plannen zorgen ervoor dat Adjusters opgewassen zijn tegen de toekomst.

 

 • Milieu: Adjust heeft ambitie om de ecologische voetprint van haar bedrijfsvoering zo klein mogelijk te laten zijn en in 2020 hét CO2-neutrale inkoopadviesbureau van Nederland te zijn. Hier werken we aan door slimme tools in te zetten. Denk aan het monitoren en verbeteren van rijgedrag door gespecialiseerde apparatuur, een paper-less office en het planten van bomen in een daarvoor gekocht stuk grond. Meer informatie over dit bos is binnenkort hier te vinden. 

 

 • Maatschappij: Meerdere keren per jaar zet Adjust zich in voor verschillende goede doelen in heel Nederland. Een voorbeeld daarvan is het jaarlijks helpen bij stichting Babyspullen in Heerhugowaard waarbij collega’s van Adjust helpen met het sorteren van babykleding en het samenstellen van babypakketten voor zij die het nodig hebben. Dankbaar werk en een leuke manier om iets terug te doen voor de maatschappij.

Zo kunt u ons bereiken

 

HR & Recruitment

recruitment@adjust.nl

Administratie

facturen@adjust.nl

Dorpsstraat 75, Amstelveen Plan route

Stuur ons een bericht