corner

Wie we zijn

Adjust is een inkoopadviesbureau dat stevig inzet op inkoop voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Zodat wij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit doen we vanuit onze kernwaarden.

Menselijk én zakelijk

Onze ervaren consultants ademen deze waarden. Zij zijn expert binnen hun vakgebied. Weten alles van wet- en regelgeving. Hebben oog voor mens en omgeving. We focussen ons voortdurend op resultaat en vinden duurzame oplossingen op het gebied van inkoop en projectmanagement.

Geavanceerde tools

Wij combineren onze kennis en focus mét geavanceerde tools. Of het nu gaat om  strategieontwikkeling of inkoopsystemen voor spend management, sourcing, scenario analyse, contract- en leveranciersmanagement. Zo weten onze klanten altijd hoe ze ervoor staan.

Dat doen we al ruim vijftien jaar.

Visie op diversiteit

Eén van de kernwaardes van Adjust is dat wij naast zakelijk, vooral ook menselijk te werk willen gaan. Onze kernwaardes staan geborgd in ons Adjust bedrijfsmodel Canvas. Hierbij hoort een visie op diversiteit waarbij wij het belangrijk vinden om met mensen met verschillende achtergronden samen te werken. Vanuit de overtuiging dat we vanuit verschillende achtergronden, elkaar juist kunnen versterken. Hierdoor ontstaan vaak de mooiste resultaten. 

Lees meer over de borging van diversiteit binnen de Adjust organisatie.

Wereldwijd netwerk

Sinds de oprichting van Adjust in 2003 door Guido Winnink voert een team van gedreven professionals projecten uit voor multinationals, grote- en middelgrote ondernemingen, de zorgsector, semi-overheden, gemeenten, provincies, ministeries en andere overheidsinstellingen.

Adjust is een van de oprichters van The Global Sourcing Alliance. Een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde inkoopadviesbureaus. Door dit netwerk beschikt Adjust ook over ervaren inkopers in onder andere China, de Verenigde Staten en Duitsland. Omdat de beste oplossingen voor bedrijven ook buiten de landsgrenzen kunnen liggen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Talent development- @JustTalent

Adjust is marktleider als het gaat om inhoudelijke expertise van zowel inkoop als contractmanagement. Wij geloven in de kracht van kennis delen.

@JustTalent is hét talent development programma binnen inkoop voor zowel net afgestudeerde hbo- en wo-ers, als voor zij-instromers. Door middel van ons programma worden inkooptalenten in 1 jaar tijd opgeleid, getraind en gecoacht tot waardevolle inkoopconsultants. Een supersnelle ontwikkeling op gebied van persoonlijke effectiviteit en inkoopkennis, door de combinatie van inhoudelijke kennissessies en workshops, coaching on the job door een ervaren inkoopconsultant en werkervaring in het veld.

@JustTalent bestaat uit de volgende onderdelen:

Adjust Academy

Voor inkoopkennis en persoonlijke effectiviteit.

 • Eén keer per twee weken is er een training, inhoudelijke kennissessie of workshop op kantoor in Amstelveen;
 • De trainers van de Adjust Academy zijn ervaren, gespecialiseerde trainers en inkoopconsultants;
 • Voorbeelden van trainingen, kennissessies of workshops:
  o Het inkoopproces
  o Personal Branding & Social Media
  o Contractvormen
  o Krachtig presenteren & onderhandelen
  o Inkoopanalyse & Spendanalyses
  o Neurolinguïstisch programmeren binnen inkoop
  o Goed opdrachtnemerschap & adviesvaardigheden
  o (Europees) aanbesteden
  o Category roadmap

Coaching

Voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Samen met de coach wordt een persoonlijke ontwikkelplan (POP) opgesteld en worden doelstellingen bepaald in relatie tot de ambitie;
 • Geregeld is er contact met de coach en is men actief aan de slag met de persoonlijke ontwikkeling;
 • Daarnaast is er inhoudelijke begeleiding vanuit een senior consultant van Adjust. Deze is te benaderen voor ad-hoc advies of te gebruiken als sparringpartner tijdens lastige trajecten.

Werkervaring

Voor een ambitieuze inkoopcarrière.

 • Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland;
 • De opdrachten vinden plaats in zowel de private- als publieke sector;
 • Het niveau van de opdrachten kan verschillen – van operationeel tot strategisch;
 • Meelopen met Senior Consultant voor extra ervaring.

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen

Adjust heeft maatschappelijk en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. We investeren daarom actief in mens, milieu en maatschappij om zo ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. 

 • Mens: Investeren in kennen en kunnen. Dat doet Adjust door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren middels persoonlijke coaching en kennis en vaardigheden te laten groeien vanuit de Adjust Academy. Nuttige workshops zoals personal branding en het opstellen van persoonlijke ontwikkel plannen zorgen ervoor dat Adjusters opgewassen zijn tegen de toekomst.

 

 • Milieu: Adjust heeft ambitie om de ecologische voetprint van haar bedrijfsvoering zo klein mogelijk te laten zijn en in 2020 hét CO2-neutrale inkoopadviesbureau van Nederland te zijn. Hier werken we aan door slimme tools in te zetten. Denk aan het monitoren en verbeteren van rijgedrag door gespecialiseerde apparatuur, een paper-less office en het planten van bomen in een daarvoor gekocht stuk grond. Meer informatie over dit bos is binnenkort hier te vinden. 

 

 • Maatschappij: Meerdere keren per jaar zet Adjust zich in voor verschillende goede doelen in heel Nederland. Een voorbeeld daarvan is het jaarlijks helpen bij stichting Babyspullen in Heerhugowaard waarbij collega’s van Adjust helpen met het sorteren van babykleding en het samenstellen van babypakketten voor zij die het nodig hebben. Dankbaar werk en een leuke manier om iets terug te doen voor de maatschappij.

Zo kunt u ons bereiken

 

HR & Recruitment

recruitment@adjust.nl

Administratie

facturen@adjust.nl

Gondel 1, 1186 MJ Amstelveen Plan route

Stuur ons een bericht