corner Banner
 • Montfoort
 • Privaat
 • 32-40 uur per week
 • vast

Introductie

Heb jij een passie voor het Inkoopvak en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Zoek je een rol waarin je de kans krijgt Inkoop verder te professionaliseren? Ben jij gedreven en heb je goede communicatieve vaardigheden? Dan is BMI dé plek om jouw ambities te realiseren!

BMI zoekt een Procurement Manager Indirect!


Organisatie

BMI (Braas Monier Icopal) Group is een toonaangevende producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende en platte daken in Europa. In Nederland is BMI Monier onderdeel van BMI Group en van oudsher een dakpannenproducent voor hellende daken. BMI Monier heeft verkoopkantoren in Montfoort en in Aalst (België). Daarnaast heeft BMI Monier één Belgische en drie Nederlandse productielocaties. Naast BMI Monier is BMI Icopal onderdeel van BMI Group. BMI Icopal ontwikkelt en produceert dakbedekking voor vooral platte daken en heeft één productielocatie in Groningen.


BMI Group is met meer dan 180 jaar ervaring, wereldwijd 11.000 medewerkers en activiteiten in ruim 40 landen Europees marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen voor platte en hellende daken. In Luxemburg bevindt zich het centrale BMI Group Inkoopteam, Group Procurement, waar de Category Managers verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde inkoop van de diverse segmenten zoals cement en bitumen.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kostenreductie, leveranciersprestaties en inkoop van de Indirecte Spend voor de Benelux. Denk hierbij aan MRO, Facility, Marketing en Verpakkingen. Je onderhoudt regelmatig contact met alle betrokken stakeholders en zorgt voor een goede afstemming tussen bedrijfs- en inkoopdoelstellingen. Je bent bekend met het gehele inkoopproces; van het sourcen van nieuwe leveranciers tot het uitonderhandelen van contracten. Al je acties zijn erop gericht om de klanttevredenheid en het succes van BMI te verhogen.


Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien:

 • Je identificeert en realiseert kostenbesparingen;
 • Je onderhandelt met leveranciers over prijs en voorwaarden;
 • Je voert contractonderhandelingen uit en draagt zorg voor het contractbeheer;
 • Je houdt strak toezicht op de uitgaven en adviseert over de inkoopprijzen voor het budget;
 • Je ondersteunt bij de lokale implementatie van inkoopstrategieën;
 • Je werkt samen met leveranciers om innovatieve manieren te vinden om aan de behoeften van de business te voldoen;
 • Je coördineert en leidt optimalisatieprojecten;
 • Je rapporteert over de Indirecte Spend van de Benelux aan het lokale, functionele en regionale management.

Je rapporteert aan de Procurement Director Indirect, gevestigd in Luxemburg en de Managing Director in Nederland. Jouw standplaats is Montfoort.

Onze opdrachtgever zoekt een energieke en gedreven inkoper met sterke communicatieve, analytische en organisatorische kwaliteiten. Iemand die in staat is snel in te spelen op veranderingen en wijzigingen met betrekking tot inkoop.


Dit ben jij:

 • Je beschikt minimaal over een HBO diploma;
 • Je bent in het bezit van een NEVI 1 en eventueel NEVI 2;
 • Je hebt minimaal 5-15 jaar werkervaring;
 • Inkoopervaring binnen een productieomgeving is een pre;
 • Je hebt de juiste commerciële instelling en uitstekende onderhandelingsvaardigheden;
 • Je bent pragmatisch en praktijkgericht;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

BMI biedt een zelfstandige en uitdagende functie in een professionele matrixorganisatie waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Een functie bij een gerenommeerd internationaal bedrijf waar een open sfeer en ambitieuze cultuur heerst. Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Diverse trainingen op het gebied van de producten behoren tot het introductieprogramma.

Adjust is gevraagd om te ondersteunen met de werving & selectie van deze vacature. Het gaat om een rechtstreeks dienstverband. Adjust is expert op het gebied van inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. We gaan altijd voor het beste resultaat voor de klant. Daarbij kijken we naar de impact van elk besluit, op zowel zakelijk als op menselijk vlak.


[hours: 32-40 uur per week][type: vast][company: Privaat][location: Montfoort]

Sollicitatie

Nieuwsgierig? Of is het overduidelijk dat deze functie bij jou past? Mail dan je cv en motivatie naar marjolein.grimme@adjust.nl of bel voor meer info: 06-30517750.


Het DNA van Adjust

Adjust is het beste, leukste en duurzaamste adviesbureau voor inkoop- en contractmanagement in Nederland.

Een inkoopadviesbureau dat stevig inzet op inkoop en contractmanagement voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Consultants bij Adjust zijn experts binnen hun vakgebied, weten alles van wet- en regelgeving en houden altijd oog voor mens en omgeving. Duurzaam en resultaatgericht te werk gaan kenmerkt de consultants van Adjust.

Adjust als werkgever in 90 seconden

Banner

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor een jobalert

Blijf op de hoogte van alle actuele vacatures.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Ontdek wat Adjust voor je kan betekenen en maak kennis met het bedrijf.

corner

Reader Interactions