Adjust

Maatschappelijk betrokken

Bij Adjust Consulting streven we naar het vervullen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door terug te geven aan de gemeenschap. Door middel van donaties en sponsoring omarmen we actief de kracht van sociale betrokkenheid en streven we ernaar om duurzame positieve verandering te stimuleren

Image

Jinc

Adjust is intensief ondersteuner van vier projecten van Jinc. Ieder kind in Nederland zou dezelfde kans moeten krijgen op een succesvol, bevredigend werkend leven. De realiteit is echter anders: wie geboren wordt in een wijk met veel sociaaleconomische achterstand, loopt bij het betreden van de arbeidsmarkt drie straatlengtes achter. Met haar projecten strijdt JINC tegen deze kansenongelijkheid.

Scoutinggroep Franklin D. Roosevelt

Adjust is al vele jaren sponsor van de Franklin D. Roosevelt Stichting scoutinggroep in Eindhoven. Deze scoutinggroep is met haar vrijwilligers uniek in haar soort en is bedoeld voor jongeren  met een lichamelijke beperking. Hun leden, in de leeftijd van 7 t/m 21 jaar komen uit  Eindhoven en de verre omgeving. In Eindhoven gebruiken ze ‘de villa’ als thuishaven voor spel en ontspanning. Om deze vereniging succesvol te houden is er naast veel vrijwilligers ook financiële ondersteuning nodig.

Door deelname aan een jaarlijks evenement met muziek, een mooie veiling en onze eigen Adjust gasten kunnen we op een aangename, maar tegelijk op een voor de scouting welkome manier ondersteunen.

Amy Foundation

Adjust draagt een warm hart toe aan de Amy Foundation. De Foundation is maatschappelijk en sociaal betrokken bij vrijwilligerswerk in de Townships rond Kaapstad. De Foundation is opgericht door de ouders van de Amerikaanse Amy Biehl, nadat zij op 26-jarige leeftijd in de opstanden rond de Townships door de lokale bewoners om het leven werd gebracht. Ze was op weg naar vrienden in Gugulethu (een van de Townships). Inmiddels leidt Kevin Chaplin de foundation.

De doelstelling van de Foundation is de jeugd van de straat halen en ze enige vorm van perspectief te bieden. Zo willen ze jongeren minimaal één maaltijd per dag kunnen geven en jongeren opleiden voor een baan in bijvoorbeeld housekeeping. Heel bijzonder is dat twee van de drie daders van de doodslag op Amy nog steeds bij de Foundation werken.

Adjust heeft vanuit haar maatschappelijke verantwoording besloten ambassadeur voor de Amy Foundation in Nederland te zijn en steunt hen op verschillende manieren.

Stichting Lokaal Compensatiebos Best

Adjust is een van de oprichters van de Stichting Lokaal Compensatiebos in Best. Adjust doet inkoopprojecten bij klanten door het hele land, onze consultants zijn veel onderweg. Toch hebben wij de ambitie om een duurzaam bedrijf te zijn en het milieu niet te belasten. Wij hebben op dit gebied al verschillende initiatieven genomen en met de aanplant van het bos zijn we volledig klimaatneutraal. We wilden persé een bos in eigen land, zodat alles controleerbaar is en we wilden nieuwe natuur aanleggen. Bomen planten in net gekapte (productie)bossen klinkt mooi, maar is niet echt de oplossing. Het zou mooi zijn als andere organisaties ons volgen en de Stichting ook inschakelen voor een groenere toekomst.

contact

Kom in contact met Adjust

Meer weten over de dienstverlening van Adjust?

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan