corner
  • Politie
  • 36 uur
  • interim

Introductie

Voor de Politie in Rotterdam zoekt Adjust 2 tactisch inkopers HUISVESTING

Functie

Als tactisch inkoper ben je werkzaam binnen de categorie Bedrijfsvoering. Deze categorie wordt aangestuurd door een inkoopmanager aan wie jij rapporteert. Van jou wordt verwacht dat je Europese aanbestedingen op het gebied van Werken (Huisvesting) zelfstandig uitvoert.

De Politie moet in een korte periode een groot aantal aanbestedingen organiseren op het gebeid van huisvesting, aanbestedingen voor Werken en voor Diensten. We zoeken hiervoor uitbreiding van de capaciteit.


Je voert de aanbestedingen voor de huisvestingsprojecten uit volgens vastgestelde protocollen, met steun van jouw politiecollega’s.

Je bent binnen de categorie (naast de inkoopmanager) medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van kaders en doelstellingen inzake Europese aanbestedingen voor huisvesting. In de uitvoering van jouw Europese aanbestedingen kun je ondersteund worden door een inkoper. Jij bent dan verantwoordelijk voor de aansturing van deze collega. Aanbestedingen binnen de politie worden projectmatig aangepakt. Dat betekent dat je intensief samenwerkt met het projectteam en de projectleider Huisvesting, in het bijzonder. Als tactisch inkoper draag je bij aan alle producten die het project oplevert. Je bent actief op het kennis domein Huisvesting en zorgt er voor dat de kennis die binnen deze domeinen ontwikkeld wordt, gedeeld wordt binnen de sector én daadwerkelijk toegepast wordt. Je hebt een voorbeeldfunctie als het gaat om ontwikkelen en delen van kennis inclusief de door jou opgestelde (aanbestedings)stukken.

Aanbod

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken als interimmer via Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten. Je kunt uiteraard gebruik maken van onze kennis en faciliteiten, we organiseren ook regelmatig interessante workshops waar je bij kunt aansluiten.

[hours: 36 uur]
[type: interim]
[company: Politie]
[location: Rotterdam]

Sollicitatie

Noortje Bruggeman 020-3080148

Het DNA van Adjust

Adjust is het beste, leukste en duurzaamste adviesbureau voor inkoop- en contractmanagement in Nederland.

Een inkoopadviesbureau dat stevig inzet op inkoop en contractmanagement voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Consultants bij Adjust zijn experts binnen hun vakgebied, weten alles van wet- en regelgeving en houden altijd oog voor mens en omgeving. Duurzaam en resultaatgericht te werk gaan kenmerkt de consultants van Adjust.

Adjust als werkgever in 90 seconden

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor een jobalert

Blijf op de hoogte van alle actuele vacatures.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Ontdek wat Adjust voor je kan betekenen en maak kennis met het bedrijf.

corner

Reader Interactions